Camikebir Mahallesi Aşağı Hamam Yokuşu, Noter aralığı kat 1 daire 1’de hizmet vermeye başlayan muayenehanede, kan testi, patoloji, simir testi, infertilite (kısırlık) tedavisi, aşılama tedavisi, tüp bebek tedavisi, tüm kanserlerle tanı, takip ve tedavi gibi kadın hastalıkların tüm alanlarında hizmet verilecek.

Op. Dr. Alper Tosun muayenehanede düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin soruları yanıtladı. Çocuğunun rahatsızlığından dolayı Iğdır'dan Sinop'a geldiğini belirten Dr. Tosun, internette gördüğü "En mutlu şehir Sinop" tanıtımını okuduktan sonra Sinop'a yerleştiğini anlattı. 

Sinop’ta uzun bir aradan sonra ilk olma özelliğini taşıyan muayenehanede her türlü tahlilin yapılabileceğini kaydeden Op. Dr. Alper Tosun, "İçerisinde olduğumuz pandemi sürecinde, hastaların hastane içerisine girmeden birbirleriyle daha az temas içinde olacakları güzel ve nezih bir muayenehaneyi Sinoplularla buluşturduk. Kliniğimizde kadın hastalıkları ve doğum ile alakalı her türlü ihtiyaca cevap verecek teçhizat ve laboratuvar hizmetimiz mevcut. 4 boyutlu ve renkli ultrasonografi ile bebeklerin ayrıntılı incelemesi, aşılama ve tüp bebek ile kısırlık tedavisi, kadın genital kanserleri tanı ve tedavisi gibi birçok alanda da hastalarımızın taleplerini karşılayabilmekteyiz. Laboratuvar hizmetini Ankara'da ki özel bir laboratuvar ile veriyoruz. Doğum, sezaryen ve ameliyatlarımız için Bafra'da ki özel bir hastane ile anlaştık" dedi.

BAFRA'DA ÖZEL BİR HASTANEYLE ANLAŞTIK
Anne ve bebeğin doğuma kadar olan takip ve tedavi sürecini bu muayenehanede takip edeceklerini; doğum ve ameliyat gerektiren durumlarda Bafra’da anlaşmalı oldukları özel bir hastanede müdahalenin yapılacağını belirten Op. Dr. Alper Tosun, "Sinop'ta bildiğiniz gibi özel bir hastane yok. Dolayısıyla doğum, sezeryan ve ameliyat gibi hastane koşullarını gerektiren işlemler için muayenehane hekimleri ancak özel hastanelerle anlaşabiliyor. Biz de bu noktada en yakın özel hastane Bafra'da olduğu için Bafra'da özel bir hastane ile anlaştık. O yüzden hastalarımızı, doğum sırasında, yada sezaryan olması gerektiğinde, yada koyduğumuz tanılardan dolayı ameliyat olması gerektiğinde onları yalnız bırakmayacağız, yanlarında olacağız". 

ALPER TOSUN KİMDİR? 
1982 yılında Elazığ'da doğan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Alper Tosun, 2007 yılında İstanbul Tıp (Çapa) Fakültesinden mezun olduktan sonra 2009 yılına kadar Kahramanmaraş ilinde pratisyen hekim olarak mecburi hizmetini tamamladı. 2009 yılında tekrar İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde uzmanlık eğitimimi tamamladıktan sonra Esenyurt Devlet Hastanesi ve eş durumu ile gittiği Iğdır Devlet Hastanesinde mecburi hizmetini tamamlayan Op. Dr. Alper Tosun, Son 5 yıldır Iğdır ilinde çalışmakta olduğu kliniği 2020 yılı Kasım ayı sonunda Mutlu Şehir Sinop'a taşıdı.
 

Advertorial

Editör: Vitrin Haber