Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkanlığının yeni uygulaması ile Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Necati Çolak görevden alınarak yerine İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Tolga Baş getirildi.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurum Başkanlığı Ülke Genelinde doktor olmayan genel sekreterleri görevden alıyor. Karar doğrultusunda Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Necati Çolak’ta görevden alınan isimler arasında. Çolak’tan boşalan Genel sekreterlik koltuğuna ise Sinop İl Sağlık Müdürü Uzman Tolga Baş getirildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan yeni düzenleme ile Kamu Hastaneler Birliği Sekreterlerine doktor olma şartı getirdi. Yeni uygulama ile Sinop’unda içinde bulunduğu birçok ilin genel sekreteri başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı. Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Necati Çolak yeni uygulama ile Sakarya‘ya başka bir göreve atanırken, Çolak’tan boşalan genel sekreterlik görevine Sinop İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Tolga Baş getirildi. 
Editör: Vitrin Haber