Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Birinci Basamak Sağlık Kuruluşları Planlama ve Organizasyon Daire Başkanı Tacettin Kızılboğa’nın başkanlığında pandemi süreci ve halk sağlığı hizmetleri genel değerlendirme toplantısı yapıldı.
Daire Başkanı Tacettin Kızılboğa’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, öncelikle pandemi süreci ve ilimizin durumu hakkında analizler yapıldı. Halk sağlığı hizmetleri ve hastane hizmetlerinin pandemi sürecindeki işleyişinin yanı sıra özellikle filyasyon ekiplerinin çalışmaları, hasta vaka sayıları, sağlık tesislerine yapılan başvurular ve yatan hastalara verilen hizmet ve tedaviler ayrıntıları ile görüşüldü.

Sağlık İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen toplantıya, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünden Dr. Mahmut Akdağ, Sağlık İl Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu, Sağlık Müdürlüğü Başkan ve Başkan Yardımcıları ile beraberinde müdürlük yetkilileri, Halk Sağlığı Laboratuvarı sorumlu hekimi ve Sinop Atatürk Devlet Hastanesi başhekimi katıldı.

Toplantı sonrasında Daire Başkanı Tacettin Kızılboğa ve beraberinde Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, sahada görev yapan filyasyon ekiplerinin, çağrı merkezinin, hastanenin ve PCR Laboratuvarının işleyişi ile ilgili incelemelerde bulundu. 
Bu alanlarda yapılan işlemlerde oluşabilecek sorunlar bizzat alanlarında çalışan personellerin görüş ve önerileri alınarak gerekli çözüm önerileri görüşüldü. Daire Başkanı Tacettin Kızılboğa ziyaretleri sırasında pandemi sürecinde fedakarca görev yapan tüm sağlık personellerine teşekkür etti.

Editör: Vitrin Haber