Katıldığı Ulusal ve uluslararası Karikatür yarışmalarında aldığı birinciliklerle ve sayısız ödüllerle ses getiren Sinoplu ünlü karikatür sanatçısı Seyit Saatçi  15 gün içinde 2 ciddi operasyon geçirdi.
Şiddetli ağrı şikayetiyle hastaneye başvuran Seyit Saatçi'nin yapılan tetkiklerinde mesanesinde çok sayıda taş olduğu belirlendi. Daha sonra yapılan operasyonla Saatçi'nin mesanesinden birbirine yakın boyutlarda 80'in üzerinde taş çıkarıldı. 

BÖBREKTE TAŞ TESPİT EDİLDİ
Operasyon üzerinden 25 gün geçmesi ardından bu kez de Saatçi yoğun böbrek ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Sağ böbreğinde taş tespit edilen Saatçi için ilaç tedavisine başlandı.
Vitrinhaber'e konuşan Seyit Saatçi, "Tahliller, testler, tomografi koşturdum ve sonuç sağ böbreğime yerleşmiş muzur taş. Sonrasında ilaçlar. Vücudum ilaç değirmeni gibi. Henüz yeni elime sıkıştırılan kabın içerisinde 80 civarında taş ile operasyondan çıkmışken tam yirmi beşinci günde tekrar ağır bir sancıyla hastaneye gittim. Sağ olsun Değerli büyüğüm Mustafa Karakuzey ağabeyim beni sabah hastaneye götürüp, akşam evime getirdi. Bu arada, sağlığım için elinden gelenin en iyisini yapma gayretinde bulunan başta Remzi Yeşil kardeşime, Doktorum Op. Dr. Muharrem Özkaya Beye ve diğer görevli sağlık emekçisi arkadaşlara içten teşekkürler ediyorum. Ayrıca beni gerek arayarak, gerekse bizzat ziyaret ederek mutlu kılan canlara içten teşekkürler" dedi.


 

Editör: Vitrin Haber