AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sağlık bakanlığı tarafından Sinop'a 8 yeni ambulansın daha gönderileceğini söyledi. 

Geçtiğimiz haftalarda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüşerek Sinop için taleplerde bulunduğunu hatırlatan AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, yeni ambulanslarla acil hastalara daha hızlı ve yaygın hizmet verilebileceğini kaydetti. 

Maviş; "Sağlık Bakanlığımız, Sinop ilimizin hizmetine 8 yeni ambulans veriyor. Bakanlık tarafından Sinop İl Sağlık Müdürlüğüne 09 Mart 2016 Çarşamba günü gönderilecek ambulanslar ilimizdeki sağlık hizmetlerine büyük katkı sağlayacak. Bu vesileyle Başta Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu’na ve bakanlık yetkililerine Sinoplular adına teşekkür ediyorum. Sinop’ta sağlık hizmetlerinin gelişmesi için gayretlerimizi sürdüreceğiz. Önümüzdeki günlerde bu konuda hemşehrilerimize yeni müjdelerimiz olacak” dedi. 

1 YILDA 18 BİN 598 HASTAYA ACİL SAĞLIK HİZMETİ
Maviş ayrıca, il genelinde 15 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunda, 31 ambulans ve 209 personel ile 7 gün 24 saat hizmet verildiğini hatırlatarak, 2015 yılı içerisinde İl genelinde 18 bin 598 hastaya acil sağlık hizmeti verildiğini sözlerine ekledi.   
 
Editör: Vitrin Haber