MMO Samsun Şubesi'ne bağlı olan Sinop, Samsun, Amasya, Çorum, Ordu, Tokat İl Temsilcilikleri ve Merzifon İlçe Temsilciliği Üyelerine yönelik Atasam Hastanesi ile “Kurumsal Sağlık Anlaşması” imzalandı.

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Hizmet Binası’nda imzalanan protokol gereği, Makine Mühendisleri odası üyeleri Atasam Hastanesi’nden çeşitli sağlık hizmetleri alacaklar. Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ile Atasam Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Seval Şahin protokol imzaladı.Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan yaptığı açaklamada, "Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube olarak üyelerimize yönelik çalışmalar yürütüyoruz. İmzalanan protokoller ile üyelere daha verimli hizmet vermek istiyoruz. Üyelerimize sağlık alanında da aldığı hizmetlere yönelik seçenekler oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Atasam Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Seval Şahin ise, " Atasam Hastanesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da her sektörden vatandaşa kaliteli hizmet vermek birinci hedefimizdir. Hastanemiz yenilikçi politikasını sürdürmeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

Haber: İHA


Editör: Vitrin Haber