Sağlık protokolü Medicana Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan ve MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan arasında imzalandı. Her iki taraf arasında yapılan protokol gereği; Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube’ye bağlı olan Sinop, Samsun, Amasya, Çorum, Ordu, Tokat İl Temsilcilikleri ve Merzifon İlçe Temsilciliği Üyeleri ve bakmakla yükümlü oldukları 1.dereceden aile bireylerinin yararlanabileceği, kapsamlı bir sağlık hizmeti anlaşması yapıldı.

Yapılan protokolle ilgili bilgi veren Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan, “Medicana Samsun Hastanesi olarak yapmış olduğumuz kurumsal anlaşmaları çok önemsiyoruz. Hastanemizde vermiş olduğumuz hizmetlerin geniş kesimlerce kabul görmesi ve Samsun halkının teveccühünü kazanmış olmak bizleri onurlandırıyor. Bugün Medicana Samsun Hastanesi; Medicana Sağlık Grubu’nun Karadeniz ve bölge ülkelere açılan kapısıdır. Hastanemiz uluslararası standartlarda sunmuş olduğu sağlık hizmetini, koruyucu ve bilgilendirici sağlık hizmetlerini, uygun ekonomik koşullarla sunmaktadır. Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube ve şubeye bağlı diğer il ve ilçe temsilcilikleriyle yapmış olduğumuz bu protokol bizleri oldukça memnun etmiştir” dedi.

MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan da, “Kurumsal bilgi ve teknik donanımı açısından sağlık sektörünün öncü kuruluşlarından olan Medicana Hastanesi ile protokol imzaladığımız için mutluyuz. Üyelerimize sağlık alanında aldığı hizmetlere yönelik seçeneklerimizi arttırmaya çalışıyoruz” diye konuştu.



Editör: Vitrin Haber