Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde görev yapan hemşireler Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret etti.

12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde görev yapan hemşireler ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Necati Çolak, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Tolga Baş, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Gökhan Telatar, Hastane Başhekimi Bekir Keser Vali Yavuz Selim Köşger'i ziyaret etti.

Ziyarette Vali Köşger’e hafta içerisinde gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgiler verildi. Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Köşger eğitimin yanı sıra sağlık hizmetlerinin de devletin vatandaşlara sunduğu en önemli hizmetlerden bir tanesi olduğunu vurguladı. Köşger; “İyileştirici hizmetlere ihtiyaç duyan insanlar arasında ayrım gözetmeksizin görevini fedakarca yerine getiren hemşirelerimiz; bireyin ailenin ve toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi ve hastalık halinde iyileştirilmesi hizmeti veren sağlık ekibinin en önemli öğelerinden biridir. Bu duygu ve düşüncelerle, önce insan diyerek topluma hizmeti görev edinmiş, insanların sağlıkları için önemli ve kutsal bir görevi yerine getiren hemşirelerimizin hemşireler haftasını bir kez daha kutluyor,çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Vitrin Haber