Sinop’ta sağlıklı yaşam ve fitness alanında hizmet verecek olan FİTSİN Sports Club kapılarını tüm sporseverler için açtı. 

Yeni mahalle okulaltı sokak no:9 adresinde hizmete giren ve işletmeciliğini Ziya Şahin ile Mehmet Yılmazer’in üstlendiği FİTSİN Sports Club açılışına, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, CHP Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, MHP Sinop İl Başkanı Ali Çakır, Sinop ve Sanatkarlar Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cemal Gürsel Öz, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yüksel, Sinop eski Belediye Başkanı Hamza İnce ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen açılış programında bir konuşma yapan Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, böyle zor bir dönemde işyeri açma girişiminde bulunma cesareti gösteren Ziya Şahin ve Mehmet Yılmazer’e teşekkür etti. Ayhan; “Ben bu iki genç girişimci kardeşimizi, yeni yatırım yapma noktasında çok zor bir dönemden geçmemize rağmen, önce göstermiş oldukları cesaretten ve kendilerine olan güvenlerinden dolayı kutluyorum. Arkadaşlarımızın çok başarılı olacaklarına eminim. Çünkü kendileri ile daha önceden tanıştık. Onların İstanbul’da ne kadar güzel işlere imza attıklarını, işlerini ne kadar profesyonelce yaptıklarına şahit oldum. Aynı hizmeti Sinopluların ayağına getirdikleri için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendilerine başarılar diliyorum. Yeni işletmemiz, Sinop’umuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

BU TÜR GİRİŞİMLERİN DESTEKLENMESİ GEREKİYOR
Açılışta daha sonra bir konuşma yapan Sinop eski Belediye Başkanı Hamza İnce, Sinop’a yeni işletmeler kazandıran girişimcilerin desteklenmesi gerektiğini söyledi. İnce; “Karadeniz’in incisi dediğimiz güzel kentimizi bugüne kadar, siyasilerimiz, STK’larımız, yöneticilerimiz birçok alt yapı ve üst yapı hizmetleriyle bugünlere taşımaya çalıştı. Tabi bu yeterli değil. Ama bundan sonra yine siyasilerimizin, Sinop’a gönül veren STK yöneticilerimizin gayretleri ile bugün olduğu gibi, her insanımızın Sinop’a hizmet noktasında, ekonomik ve sosyal anlamda bir şeyler katması noktasında gayret içinde olmamız lazım. Bu gün de, sevgili kardeşlerimiz, yıllarca İstanbul’da kendi alanlarında hizmetlerini sürdürmüşler, bugün ise memleketlerine döndüler. Bu kardeşlerimizi bugün, bu hassas dönemde ortaya koydukları cesaretten ötürü kutluyorum. Tabi bu kardeşlerimize bundan sonra onların gayreti ve cesareti yetmez. Onların yanında olarak onları desteklemek, gücüne güç katarak onların cesaretlerini artırmamız lazım. İnşallah bunu birlikte başaracağız. Böyle güzel mekanların Sinop’umuza kazandırılması bir avantaj. Kardeşlerimizin Sinop insanına güzel ve hayırlı hizmetler vermesini ve helalinden bol kazanç temin etmesini diliyorum” diye konuştu.

SİNOPLU’YA HİZMET ETME NOKTASINDA BURADA BÖYLE BİR YATIRIM YAPAN KARDEŞLERİMİZİ KUTLUYORUM
Açılışta son olarak söz alan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz de, böylesi zor bir dönemde Sinop halkına hizmet amacıyla böyle bir girişimde bulunan Ziya Şahin ve Mehmet Yılmazer’i tebrik etti. Karadeniz; “Sinop’umuza kazandırılan bu işletmenin açılışını yağmurlu bir günde gerçekleştiriyoruz. Bildiğiniz gibi yağmur berekettir. Bu bereketli günde açılışını yaptığımız işletmeyi Sinop’umuza kazandıran Mehmet ve Ziya kardeşlerimizi kutluyorum. Gerçekten böylesi zor bir dönemde böyle bir yatırım yapmak kolay değil. Ama, kendi memleketlerini seçip Sinoplu’ya hizmet etme noktasında burada böyle bir yatırım yaptıkları için iki arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımıza bol kazançlı bereketli günler diliyorum. İşletmemiz, Sinop’umuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri ve katılımcılar tarafından FİTSİN Sports Club’ın açılış kurdelesi kesildi. 

Daha sonra spor merkezini gezen protokol üyeleri ve vatandaşlar, spor merkezi işletmecileri Ziya Şahin ve Mehmet Yılmazer’den bilgi aldı.

Cardio, fitness, bodybuilding, crossfit, medical fitness, personal training, spinning, pilates, aletli plates eğitimlerini profesyonel spor eğitmenleri eşliğinde kullanma imkanı sunan merkezde kalite ve sağlık koşulları en üst seviyede gözetildi. Merkezde ayrıca, Sinoplulara bekleme anlarında vakit geçirebilmeleri amacıyla kafe ve restoran hizmeti de sunulmakta.

Editör: Vitrin Haber