Sinop İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi pandemi süreci ardından ilk toplantısını yoğun bir gündemle yaptı. 

Sinop İl Genel Meclisi dünyayı kasıp kavuran salgın hastalık koronavirüs süreci ardından uzun aradan sonra ilk kez toplandı. Haziran ayı ilk toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu başkanlığında yapıldı. 

ATATÜRK DEVLET HASTANESİ ESKİ BİNASI REVİZE EDİLDİ
Pandemi sürecinin gerek dünyada gerekse Türkiye'de hayatın tüm alanlarındaki çalışmaları sekteye uğratıldığını hatırlatan Başkan Üçüncüoğlu, normalleşme sürecinin başladığına dikkat çekti. 

Üçüncüoğlu: "Değerli Meclis üyeleri, bu süreçte meclis ve komisyon toplantılarımıza ve çalışmalarımıza ara vermek zorunda kalıp gerekli hizmetleri bir süreliğine yavaşlatma ve erteleme yoluna gittik. Yine bu süreçte eski Atatürk Devlet Hastanesini de hizmete hazır hale getirip Korona Virüs hastalarıyla kapasitesi dolma riski olan yeni hastanemizin de daha rahat hizmet vermesini sağladık. Hazır hale getirdiğimiz eski Atatürk Devlet Hastanesi hem risk dönemlerinde fayda sağlayacak olup hem de ilerde fizik tedavi alanında hizmet vermesi planlanmaktadır. Pandemi ile mücadelede başarı elde etmemiz ve 'yeni normal' hayatımıza başlamamız ile birlikte çalışmalarımıza da kaldığımız yerden iştiyakla devam edeceğimizin altını çizmek istiyorum. Sizlerle bu süreçte yeniden bir arada olacağımıza ve ortak hislerle çalışmalarımıza devam edeceğimize en kalbi duygularla inanmaktayım. Bu yeni sürecin ülkemiz, milletimiz ve özelde de Sinoplu hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim. En derin saygı ve sevgilerimi sunar, tüm Meclis çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

 

Editör: Vitrin Haber