Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezindeki başarılı bir başhekimlik görevini yürüten ve sağlık camiasındaki başarılı idareciliği ile tanınan Dt. H. İbrahim Ustaoğlu’nun Destek Hizmetleri Başkanlığı’na atanması ile birlikte İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu'nun idarecilik anlamında eli daha da güçlenmiş oldu. 

Sinop’un sağlığını idare edecek olan as kadroda Dt. Ustaoğlu’nun da yer alması ile sağlık hizmetlerinde başarılı işlere imza atılacağı sağlık camiası tarafından belirtilirken Dr. Ustaoğlu’nun İl Sağlık Müdürlüğü’ne de birçok hizmette katkı sağlayacağı dile getiriliyor.

Dt.H.İbrahim Ustaoğlu kimdir? 
1975 yılında Isparta'da doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Sinop'ta tamamladı. 1993 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 1998 yılında mezun oldu. 2013-2014 yıllarında 19 Mayıs Üniversitesi'nde Sağlık Kurumları Yönetimi alanında Yüksek Lisans yaptı. Askerliğini 2001-2002 yıllarında Şırnak-Cizre'de yaptı.

2002 yılında kendine ait özel muayenehanesinde iş hayatına başlayıp, 2015 yılında Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine geçiş yaptı. 

25 Temmuz 2016 tarihinden itibaren Sinop ADSM Başhekimliğini yapmıştır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Editör: Vitrin Haber