Boyabat Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, yapımı devam eden yeni devlet hastanesi binasının bir yıl içerisinde tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Güney, yaptığı açıklamada, yeni hastanenin hizmete açılmasıyla vatandaşların daha iyi sağlık hizmeti alma imkanına sahip olacaklarını söyledi. 

Hizmetin ilçelerine gelmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Güney, şöyle konuştu:

"Sağlık Bakanlığı yetkililerinden aldığımız bilgiye göre, yapımı devam eden yeni devlet hastanesi binasının bir yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Son yıllarda sağlık hizmetleri alanında devletimizin, hükümetimizin yapmış olduğu çok güzel çalışmalar yatırımlar var. Bu yatırımlardan Boyabat ilçemiz de istifade etmiştir. Uzman doktor sayımız, sağlık hizmetlerinin verileceği araç gereç ve ekipman noktasında ciddi iyileştirmeler yapılmıştır. Çeşitli hizmetlerin yapıldığı üniteler açılmıştır. İnşallah bu hastane binamız hem Boyabat'ta yaşayan vatandaşlarımıza hem de Durağan, Saraydüzü gibi çevre ilçelerde yaşayan vatandaşlarımıza en iyi şekilde sağlık hizmetinin verilmesinde aktif bir rol oynayacaktır." 

AA

Editör: Vitrin Haber