Türk- İş Konfederasyonuna bağlı Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Sinop İl Başkanlığına atanan Muhittin Durdu görevine başladı. Türk Sağlık İş Samsun Şube Başkanı İrfan Kalyoncu, genel merkez tarafından Sinop il ve ilçelerini kapsayacak şekilde il başkanı olarak görevlendirilen Durdu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Türk İş Sinop Temsilcisi Orhan Al ve beraberindeki heyet ile birlikte Başkan Durdu’yu ziyaret eden Türk Sağlık İş Samsun Şube Başkanı İrfan Kalyoncu, Başkan Durdu’ya yeni görevinde başarılar diledi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Sinop Sağlık İş Başkanı Muhittin Durdu, Türk Sağlık İş Samsun Şube Başkanı İrfan Kalyoncu ve Türk İş Sinop Temsilcisi Orhan Al’ın, öz verili, gayretli bir işçi lideri olduğunu; her türlü baskıya ve uğradığı haksızlıklara rağmen işçinin emeğinin yanında durduğunu söyleyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Sinop İl Başkanı Muhittin Durdu, TÜRK SAĞLIK İŞ Samsun Şube Başkanı İrfan Kalyoncu ve beraberindeki heyetle Sinop’ta çalışma hayatında yaşanan sıkıntılar hakkında istişarelerde bulunularak, çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulundu.
 

Editör: Vitrin Haber