Bugün ülkemiz açısından tarihi bir gün. Milletimizin rüyası İstanbul-Ankara Hızlı Treni bugün resmen açılıyor. Milletimize hayırlı olsun. Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'a ve ekibine bu muhteşem projeyi hayata geçirdikleri için teşekkür ediyorum. Darıca hızlı tren istasyonlarımız gözümüzün önünde, ayağımızın dibinde. 

Hızlı trenle ilgili haberleri izlerken gözlerim maziye daldı. Yıl 1961. Dönemin Cumhurbaşkanı Cemal GÜRSEL 16 Haziran 1961 tarihinde tamamıyla milli bir otomobil yapılması için emir verir. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına kadar arabanın yetişmesi gerekmektedir. Eskişehir Demiryolu Fabrikası (TÜLOMSAŞ)'da biraraya gelen bir avuç mühendis imkansızı başarır ve otomobili üretirler.

29 Ekim 1961 günü geldiğinde görücüye çıkan yerli otomobil DEVRİM'e Anıtkabir'e gitmek üzere Cemal GÜRSEL binmiş, bir kaç yüz metre giden araba istop etmişti. Kimilerine göre yapılan alçakça bir komplo neticesinde yakıt deposu delinmiş ve deponun boşalması sağlanmıştı. kimine göre ise depoya yakıt koyulması unutulmuştu. Bu olay üzerine dönemin Cumhurbaşkanı Cemal GÜRSEL tarafından milli otomobil projesi iptal edilmişti. Milletimizin rüyası yalan olmuştu... 

Eminim ki milletin adamı Recep Tayyip ERDOĞAN o dönemde Cumhurbaşkanı olsaydı ; o araba yolun ortasında kaldığında projeyi rafa kaldırmaz, hatanın nereden kaynaklandığını çözer, belkide kaputu açar kendisi bir kontrol ederdi. Ve muhakkak sorunu çözer o projeyi gerçekleştirirdi. Eğer o gün o proje olsaydı bugün belki şimdi dünya çapında Hyundai'den daha büyük bir otomobil markamız olurdu.

İlk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal ATATÜRK yıkılmış bir imparatorluğun küllerinden yepyeni bir devlet kurmuş ve tarihe geçmişti. Başbakanlığı döneminde ülkemizi alt sınıf ülkeler liginden alıp orta sınıf ülkeler ligine çıkaran , Cumhurbaşkanlığı döneminde ise üst sınıf ülkeler ligine çıkaracağına inandığım Büyük Lider Ülke Türkiye idealinin sahibi 12.Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip ERDOĞAN'da ülkemize çok önemli hizmetler yaptı. Bu seçimde  Büyük Lider Ülke Türkiye isteyenler Recep Tayyip ERDOĞAN'a oy verecekler.

Başbakanlığı döneminde milletin rüyalarını gerçekleştirmek için çalışan ve milletin bir çok rüyasını gerçekleştiren Recep Tayyip ERDOĞAN, Cumhurbaşkanı olunca da milletin emanetine ve hayallerine sahip çıkacak, milletini ve devletini dünya arenasında başarıdan başarıya koşturacaktır. 10 Ağustos'ta milletin rüyalarını gerçekleştiren adama, Recep Tayyip ERDOĞAN'a oy verelim. 

Nostalji müzikte güzeldir. Ben tekavüle değil, hızlı trene oy vereceğim...