Sinop Üniversitesi Rektörülüğü görevine atanması ardından ilçe ziyaretlerine devam eden Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Gerze Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Atölyeleri gezdikten sonra akademik personelden bilgi alan Rektör Taşdemir yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; " Üniversitemizi her anlamda ileriye taşımak için adımlar atıyoruz ve atmaya devam edeceğiz.  Şehrimize değer katmak için akademik ve idari personelimiz ile birlikte daha fazla çalışmamız gerekiyor. Akademik çalışmalar bizim için çok önemli" dedi.  

Gerze Meslek Yüksekokulundaki incelemelerin ardından akademik ve idari personel ile toplantı düzenleyen Rektör Taşdemir gelen soruları yanıtlayarak herkese çalışmaları için teşekkürler etti.

Gerze MYO ziyareti ardından Gerze Kaymakamı Tekin Dundar ve Belediye Başkanı Cevat Şensoy’u makamında ziyaret ederek iade-i ziyarette bulundu.

Sinop'tan Samsun'a yürüyüş başladı Sinop'tan Samsun'a yürüyüş başladı

Rektör Taşdemir son olarak Başkan Cevat Şensoy ile birlikte Gerze KYK Yurduna da ziyaret ederek incelemelerde bulunarak personelden bilgi aldı.

Editör: Merve Yerli