Güneş Game

Firma Kodu #919
Sektör Oyun
Adres Girne / KKTC
URL https://gunesgame.com
Eklenme Tarihi 26.01.2023
Kaliteli ve müşteri odaklı bir politika ile çalışan firmamız ticari hayatına 2003 yılında başlamış olup, yıllar geçtikçe gücüne güç katmayı başarmıştır. Risk alarak farklı alanlarda da adımızı duyurduğumuz gibi birçok müşterimiz tarafından kabul görmüş olmanın gururunu yaşadık ve farklı yapılanma ile hızlı bir ivmelenme değerine ulaşarak bu güne kadar gelebilmeyi başardık. Sistematik bir yapı ilkesini benimsememizden dolayı içimizde bulunan tüm ticari atılımlarımız tamamen belirlediğimiz hedef doğrultusunda ilerlemektedir.

Ticari hayatına internet cafe işletmesi ismi olarak başlayan Güneş Game bu alt yapıyı da kullanarak Knight online gold bar satışlarını yapmaya başlamıştır. Uzun süre boyunca bu işte aktif olarak hizmet veren firmamız müşterilerden gelen olumlu geri bildirimlerin verdiği öz güven sayesinde faklı alanlara yönelme cesaretini kazanmıştır. Bu şekilde gelen cesaret sayesinde Guneş Game firmamız online oyunlar içinde oldukça farklı bir yere sahip olan Kopedal firmasının ürün distribütörlüğüne başlamıştır. Kopedal markasına oldukça kısa bir zaman içinde adapte olan firmamız adını daha fazla duyurabilmek ve daha fazla insana hizmet verebilmek adına www.gunesgame.com sitesini kurmuştur. 2003 yılında bu şekilde oldukça keskin dönüşlerden sarsılmadan geçen firmamız bu günlere gelebilmeyi başarmıştır.

Yeni adımlar atma konusunda tecrübeli olan firmamız bünyesine kattığı oyunları geliştirerek Zynga teksas holdem poker chip satışına başlamıştır. Bu tür oyunların oldukça fazla sayıda kullanıcı sayısı olması ve bunun yanında Güneş Game platformunun da müşterileri tarafından kabul görmesi ile firmamız bu alanda da adını zirveye taşıyabilmeyi başarmıştır. Bu oluşum içinde yer alan tempo poker chip ve turn poker chip satışlarını da bünyesine almış ve bu alanda hizmet vermeye halen devam etmektedir.

Sitemizin müşterilerin sürekli olarak muhatap olabileceği bir canlı destek hattına sahip olması sitenin güvenilirliğini arttırmış ve buna bağlı olarak büyümede oldukça hız kazanmıştır. Bu canlı destek hattının sürekli aktif olması ve müşterilerin soruları üzerine çözüm odaklı yaklaşması siteye gelen ziyaretçi sayısında hakkı sayılır bir artışa sebebiyet vermiştir. Müşteriler chip alım veya chip satış konusunda her türlü bilgiyi ve öğrenmek istedikleri tüm soruları bu hat üzerinden kolaylıkla sorabildiği gibi kısa zamanda da bilgi alabilirler.

Güneş Game platformunun hizmet verdiği alanların yönetimi 7 kişilik uzman bir teknik ekip ile yapılmaktadır. Her çalışanın uzmanlaştığı farklı bir alan olduğu gibi bu kişiler müşterilerin sıkıntı çekmeden işlerini yapabilmeleri için aktif şekilde hizmet vermektedirler. Ayrıca müşterilerden gelen olumlu veya olumsuz tüm geri bildirimler havuzda toplanır ve yapılan çalışmalar ile daha iyi nasıl olunur? Sorusunun cevabı bulunmaya ve çözüm sağlanabilmeye çalışılır. Teknik kadromuzun temel görevlerinden olan bu iş sayesinde müşterilerden gelen her geri bildirim daha ileriye gidebilmek için bir avantajdır. Bu avantajı iyi kullanabilmeyi başardığımız için firmamız ilerlemeye ve yeni oluşumlar içine girmeye devam edebilmektedir.

İnternet sitemiz üzerinde bulunan tüm oyunlar hakkında bilgi alabilir ve satışını yaptığımız alanlarda bizden güvenilir şekilde hizmet edinebilirsiniz. Sistematik ve müşteri memnuniyeti mantığıyla çalışan Güneş Game Platformu aktif bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Sitemiz içinde bulunan oyunların yanında firmamız üzerinden, Kopedal marka ürünlerin de hizmetini, aynı ciddiyet ile alabileceğinizi söyleyebiliriz. Firmamız Türkiye genelinde Kopedal ürünlerinin en fazla alındığı en iyi firmaların arasındadır.

Misyon ve vizyon odaklı çalışmayı kendisine ilke edinmiş olan ve gün geçtikçe markalaşan Güneş Game siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti en hızlı şekilde verebilmek için kedisini geliştirmeye devam etmektedir. Beraber sağlıklı, mutlu ve hayırlı kazançlar geçirmemiz dileğiyle.

Bunlar da ilginizi çekebilir