PTT Sinop Başmüdürlüğünde görev değişimi yaşandı. PTT Sinop Başmüdürü Bekir Gökmen Ankara’ya atanırken Gökmen’den boşalan başmüdürlük makamına aslen Sinoplu olan Samsun Terme PTT Merkez Müdürü İbrahim Köklü getirildi.

Uzun yıllar Sinop PTT Başmüdürlüğünde çeşitli kademelerde idarecilik görevlerinde bulunan İbrahim Köklü, 2 yıldan bu yana yürüttüğü Terme Merkez Müdürlüğünde başarılı çalışmalar yürüttü.

Köklü’nün ilçeden ayrılması yöre halkında üzüntüyle karşılanırken Sinoplu hemşehrileri ise başarılı müdürün memleketine atanmış olmasında oldukça memnuniyet duydu.

Sinop PTT Başmüdürü Bekir Gökmen’den görevi devralan İbrahim Köklü göreve başlaması ardından basın mensupları ile bir araya geldi.

Makamında ağırladığı basın mensuplarıyla uzun süre sohbet eden Sinop PTT Başmüdürü İbrahim Köklü, Sinop’ta başarılı hizmetler yapacaklarını ifade etti.

Köklü; “Uzun yıllar Sinop PTT Başmüdürlüğünde çeşitli kademelerde görev aldım. Daha sonra, Samsun Terme PTT Merkez Müdürü olarak atandım. Yaklaşık 2 yıldan bu yana bu görevi yürüttüm. İlçe halkı ile uyum içerisinde, sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde görevimizi ifa ettik. Nihayetinde Sinop PTT Başmüdürlüğüne layık görüldük ve Terme’deki görevimize ve ilçe halkımıza güzel anılarla birlikte veda ettik. Az önce de söylediğim gibi uzun yıllar Sinop PTT’de çalışmış biri olarak ve en önemlisi kendimde Sinoplu birisi olarak, bu şehri ve insanlarımızı iyi tanıyorum. Bu anlamda şehrimizde yürüteceğimiz çalışmaların başarısının da artacağına inanıyorum” dedi.

SİNOP BASINI EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİMİZDEN OLACAK

Büyük kitlelere ulaşmada basının büyük önem taşıdığının altını çizen PTT Sinop Başmüdürü İbrahim Köklü, bu anlamda Sinop PTT hizmetlerinin vatandaşlara duyurulması noktasında yerel basın ile sürekli istişare içerisinde bulunacaklarını belirtti. Köklü; “PTT hizmetlerinin tanınırlığı konusunda yerel basının oldukça önemli olduğu düşüncesindeyim. Bu anlamda basın mensuplarımızın da PTT’nin yanında olduklarını bilmek, sevindirici ve kıvanç kaynağımız.

PTT Genel Müdürlüğü var olan çok yönlü hizmetleri yanı sıra, halkımıza kaliteli hizmetler verebilmek için yeni yeni Projeler üretmeye gayret ediyor. Bununla ilgili sorunları da aşmaya çalışıyor. Genel Müdürlüğümüz müşterilerimize nasıl daha iyi hizmetler edebiliriz hususunda, her türlü elini taşın altına koymaktan çekinmemekte, sürekli kendini yenilemektedir.

Bugün PTT çağı koşullarına uyum sağlamasının ötesinde, öncü ve yenilikçi kimliğiyle sektörel liderliğini perçinlemiştir. Başlattığı yenilenme atılımları sayesinde, 180 yıllık köklü kurumumuz, 5 binden fazla iş yeri ve 43 bini aşkın personeliyle, ülkemizin her noktasına ve hayatın her alanına insanımızın yaşamını kolaylaştırmak üzere faaliyetlerine devam etmekte ve yaptığı yatırımlarla ülke ekonomisine de katkı sağlamaktadır” dedi.

PTT Sinop Başmüdürü İbrahim Köklü, daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Editör: Vitrin Haber