İSTANBUL (AA) - Zingat.com, gayrimenkul sektörünün buluşma noktası olmaya aday yeni hizmeti Zingat Connect'i duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yenilikçi emlak sitesi Zingat.com, yeni hizmeti Zingat Connect ile gayrimenkul sektörüne farklı bir iş modeli sundu. Zingat Connect, profesyonel emlak danışmanları ile gayrimenkul geliştiricileri, markalı konut projeleri için yeni bir satış kanalı olarak bir araya getiriyor.

Zingat Connect ile gayrimenkul geliştiricileri, Zingat üye emlak ofisleri sayesinde Türkiye’nin dört bir yanında satış noktasına sahip olurken, Zingat üyesi emlak ofisleri de Zingat'ın yaptığı özel anlaşmalar sayesinde sıfır konut projelerini kendi portföyleri olarak pazarlayabiliyor. Vatandaşlar da Türkiye'nin herhangi bir noktasından Zingat üye emlak ofisleri vasıtasıyla yeni konut sahibi olabiliyor.

Gayrimenkul dünyasının buluşma noktası olan Zingat Connect, hem gayrimenkul geliştiricileri hem de emlak danışmanları için pek çok avantajı bir arada yaşatıyor.

Zingat üyesi emlak danışmanları, ülke çapındaki yeni konut projelerini Zingat Connect sayesinde emlak portföylerinin bir parçası haline getiriyor, birinci el daire arayışındaki müşterilerine farklı il ve bölgelerden yeni konut seçenekleri sunma şansı yakalıyor. Zingat Connect üyesi gayrimenkul geliştiricileri ise Zingat üyesi emlak ofisleri aracılığıyla 
Türkiye'nin her yerinde binlerce 
satış noktasına sahip oluyor.

- "Zingat Connect ile yeni konutların satışı hızlanacak"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Zingat Genel Müdürü Mehmet Erkek, Zingat Connect'i "markalı konut projelerine ait satılabilir konutların açık pazar yeri" olarak tanımladığını belirtti.

Zingat ailesi olarak kuruldukları günden bu yana enerjilerini, her zaman gerek sektöre gerek iş ortaklarına değer katan hizmet ve ürünlere yoğunlaştırdıklarını aktaran Erkek, şunları kaydetti:

"Bu gayretimiz sayesinde sektöre yeni soluk getiren pek çok uygulamamızı hayata kazandırırken hem Zingat.com kullanıcıları hem de Zingat iş ortağı emlak ofis ve danışmanlarının beğenileri ile yeni projeler oluşturma cesareti gösterdik. Bu konudaki öncülüğümüz ve cesaretimiz kullanıcılarımız ve iş ortaklarımız tarafından hep takdir ve övgüyle karşılandı. Bu kez de 2023 yılıyla birlikte gayrimenkul dünyasının buluşma noktası olarak gördüğümüz Zingat Connect hizmetimizi sunmanın heyecanı içerisindeyiz. Yeni hizmetimiz sayesinde emlak danışmanları, Zingat Connect ağındaki pek çok projenin yeni konut portföyüne erişim hakkı ve satış imkanı elde ediyor. Gayrimenkul geliştiricileri ve üye emlak danışmanlarımız yeni konut satış süreci boyunca, Zingat Connect ekibimizin sürecin her aşamasını takip eden ve bilgilendiren çalışma modeliyle Zingat'tan 360 derece hizmet alıyor olacak. Ayrıca, sektör açısından bakıldığında, Zingat Connect'in, satışları hızlandıracağına ve Yeni Evim Kampanyası gibi yeni konut stokunun erimesine katkı sağlayacağına inanıyoruz."

Kaynak: aa