SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karaaslan, mesajında, bir kez daha umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı, birlik ve beraberliğin, sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bayrama kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Bayramların kardeşlik, muhabbet, paylaşma ve kucaklaşma günleri olduğunu ifade eden Karaaslan, bayramın ruhuna uygun şekilde geçmesi temennisinde bulundu.

Karaaslan, bayrama hazırlanırken yüreklere kor gibi düşen çok acı haber aldıklarını anımsatarak, şöyle devam etti:

"Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehadet şerbeti içen Samsunlu kahraman Mehmetçiklerimiz Piyade Sözleşmeli Er Nurettin Uzun'u, Piyade Uzman Çavuş Mümin Çarkcı'yı ve milletimizin birlik ve beraberlik içinde bayram geçirmesi için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Ülkemizin ve sınırlarımızın güvenliği için terörle mücadele operasyonlarına katılan, bayramı ailelerinden uzakta geçiren kahraman Mehmetçiklerimize millet olarak dualarımızı iletiyor, ordumuza muvaffakiyetler diliyorum."

Türk milleti ve İslam dünyasının bayramını kutlayan Karaaslan, "Koronavirüs salgınının etkilerinin hafiflemesinin ardından bu bayram da büyüklerimizle hasret giderip, sevdiklerimizle buluşacağız. Hanelere, gönüllere, milletimize ve İslam dünyasına selamet getirmesi temennisiyle Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum." ifadelerini kullandı.


Kaynak: aa