ANKARA (AA) - Petrol Ofisi, Tractus Teknoloji ile birlikte geliştirdiği "Akıllı Kasa" uygulamasıyla MarTech Awards 2023 ödülüne layık görüldü.

Petrol Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre, görüntülü işleme teknolojisiyle kasada müşterilere gerçek zamanlı öneriler oluşturan "Akıllı Kasa" uygulaması, sektörün önde gelen isimlerinden oluşan jüri tarafından, 5 ana kategori altındaki değerlendirmeler sonucunda "En İyi B2B Altyapı Teknolojisi" kategorisinde ödül almaya hak kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Petrol Ofisi Grubu Pazarlama Direktörü (CMO) Sinan Seha Türkseven, "Bugünden Yarına Hazır" vizyonu doğrultusunda teknolojiyi merkeze alan, tüketicinin değişen ve gelişen taleplerine odaklı bir ekosistem geliştirmeye verdikleri öneme dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Akıllı Kasa Uygulaması da bu anlayışın bir sonucu. Akıllı Kasa Uygulaması, görüntülü işleme teknolojisi sayesinde kasada gerçek zamanlı öneriler oluşturarak müşterilerimize daha iyi bir hizmet sunmamızı sağlıyor. Aldığımız bu ödül uygulamamızın başarısını teyit etmesi açısından da çok değerli. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim."

Kaynak: aa