Periliçe’nin hizmete girmesi ile Sinop’ta organizasyon ürünleri konusunda önemli bir boşluğun doldurulacağı üzerinde duruluyor.  

Nikah ve bebek şekerleri, kına malzemeleri, doğum günü parti malzemeleri, çocuk kostümleri, yılbaşı malzemeleri gibi birçok organizasyon malzemelerinin yer aldığı Periliçe mağazası’nın hizmete girmesi ile istenilen ve arzu edilen her türlü Organizasyon malzemeleri tek bir adresten temin edilebilecek. Mağaza yetkilileri Periliçe’nin Türkiye geneline satış yapabilmek üzere güvenli bir E. Ticaret altyapı çalışmalarının da devam ettiği bildirildi.

Periliçe mağazası adına açıklamada bulunan Mağaza sahibi Nilay Özdemir Sinop’ta çok farklı noktalardan organizasyon ürünlerini temin edilebildiğini belirterek “ ancak tek bir noktadan arzu ettiğiniz tüm malzemeleri edinebilme olanağı bulunmamaktadır. Bu nedenle birçok Sinoplu ihtiyacını sanal ortamdan satın alarak görme yoluna gitmektedir. Ancak bu şekilde yapılan alışverişlerde memnuniyet seviyesi çok sınırlı olmaktadır. Biz ise arzu edilen her türlü organizasyon malzemesini tek bir adreste topladık. Görerek ve dokunarak alışverişin imkanını ortaya koyduk. Bu nedenle İlimizde önemli bir boşluğu doldurduğumuzu düşünüyoruz” dedi.

Periliçe Organizasyon Ürünleri Mağazası sahibi Nilay Özdemir geniş bir davetiye dağıtımı yapmaya çalıştıklarını belirterek “ Camikebir Mahallesi Bahadır Sokak no.11/A adresinde bugün saat 14.oo de yapılacak olan açılış törenine basınımız aracılığı ile tüm Sinopluları davet ediyorum” dedi.

Bu bir 'Advertorial'dir.
 
Editör: Vitrin Haber