PARALEL YAPI DAĞILIYOR, TÜRKİYE ÖZGÜRLEŞİYOR

Dersane tartışmalarından bu tarafa millet iradesini temsil eden hükümetin yanında yer alan yazılar yazdım, paylaşımlar yaptım. Yazılarımda zaman zaman dozaj çok artmıştır. Milli iradenin ayakta kalabilmesine destek sağlamak amacıyla karınca kararınca bu süreçte millet iradesinin yanında yer aldım.

1-Bismillah Her Hayrın Başıdır-Cemaat Gerçeği
2-Pensilvanya Yolu Yokuştur
3-Maklube Yemeyen Bizden Değildir
4-Bu Topraklardan Humeyni Deği Şeyh Edebali Çıkar
5-Alamut Kalesinde Ananas Keyfi
6-Karadeniz Boğası Amerikan Mandasına Karşı
7-Paralel Yapının Robot Lobisi
8-Boza Bardağındaki Leblebinin Sırrı
9-Milletin Fendi Pensilvanya'yı Yeniyor

Başlıklı köşe yazılarım bir çok etkili yerel internet sitesinde,sosyal medyada ve Akit Gazetesinde yayınlandı.

Tüm yazılarımda devlet içinde devlet yapısı olan cemaatin devlete tehdide dönüşen kadrolaşan yapısının dağıtılması ve millet iradesinin egemen olmasını savundum. Yazı ve paylaşımlarıma bir çok arkadaştan sert tepkiler aldım. 

Devlet içinde devlet olarak özellikle yargıyı ele geçiren cemaatin sahte delillerle,mesnetsiz iddialarla haksız yere tutuklamaları neticesinde içeri atılan bir çok kişi serbest bırakılmaya başladı. Serbest bırakılmalarla birlikte süreç içerisinde yazılarımıza tepki gösteren "hükümete karşı cemaati tutan" bir çok kişininde haklı sevinç gösterileri yaptığını görüyoruz. 

Eğer milletimiz ve bizde o arkadaşlarımız gibi "yolsuzluk ve rüşvet" iddialarıyla yaratılmaya çalışılan siyasi mühendislik çalışmalarına destek verseydik, bugün Başbakanımız dahil bir çok kişi içerde ve ülkenin tüm aydınlarının bir cadı avı neticesinde içeri atıldığı bir süreci takip ediyor olacaktık.

Meseleleri incelerken, yazarken "kayığa binmek" dolduruşa gelmek değil bir aydın sorumluluğu ile milli iradenin yanında yer almak gerekir. Rahmetli Alparslan TÜRKEŞ kendisininde içinde olduğu 27 Mayıs darbesinden sonra şu sözü etmiştir. "en kötü demokrasi en iyi darbeden iyidir"...

Siyasal mühendislik çalışmalarını elinin tersiyle ileten feraset sahibi milletimiz, milli iradeye karşı yapılan darbe girişimini bertaraf etmiştir.Muhalif arkadaşların da bundan sonra ki tavırlarında demokrasi yanında yer almasını dilerim.

Ve artık paralel yapı dağılıyor, Türkiye özgürleşiyor...