Aralık ayında hayatını kaybeden AK Parti Sinop eski Milletvekili Kadir Tıngıroğlu'nun babası Satı Tıngıroğlu önceki gün ölümünün kırkıncı gününde dualarla yad edildi. 

Bu arada babasını kaybeden AK Parti Sinop eski Milletvekili Kadir Tıngıroğlu'nu telefonla arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın, Tıngıroğlu ailesine taziyede bulunduğu görüntülere ulaştık. Görüntülerde Erdoğan telefonla Tıngıroğlu'nu arıyor ve taziye dileklerini iletiyor. Eski vekil Tıngıroğlu telefonu hoparlöre almak için izin istiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra tüm aileye ve köy halkına başsağlığı dileklerinde bulunuyor. 

ÇOK FARKLI BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ
Erdoğan taziye konuşmasında: "Değerli kardeşlerim; öncelikle Tıngıroğlu ailesinin bir büyüğü rahmetli oldu. Rabbim inşallah taksiratını hasenata tebdil etsin. Cennetiyle Cemaliyle müşerref olsun. Çok farklı bir dönemden geçiyoruz. Bu kovit döneminde.., gerçi Kadir beyin babası malum kalp yetmezliğinden rahmetli oldu. Hep beraber tedbirlerimizi sıkı tutmalıyız. Rabbim tüm şu anda rahatsız olanlara sağlık sıhhat afiyetler versin. Cenneti ve Cemaliyle de Tıngıroğlu ailesinin bu büyüğünü de İnşallah mükafatlandırsın diyorum. Hepinizi en kalbi duygularla selamlıyorum. Kalın sağlıcakla" dedi.