Firmamız Ankara'da kurulmuş özel gün organizasyonu yapan bir firmadır. Kına gecesi, sünnet gecesi, doğum günü ve daha birçok özel günlerinizde organizasyonu yapıyor ve bu keyifli gününüzde sizleri yormuyoruz. dendiği anda akla ilk gelen firmadır. Burcukonsept.com internet sitemizi inceleyerek sunduğumuz hizmetler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kına Gecesi Organizasyonları

Kına gecesi gelinin son kez baba evinde geçirdiği gecedir. Türk gelenek göreneklerinde oldukça önemli bir yere sahiptir. yapan firmamız konsepti sizin zevkinize uygun olarak hazırlar. Size sunulan hizmetleri seçme ve istediğiniz hizmetleri ekleme imkanınız vardır. Kına gecenizde siz isteyin biz yapalım, siz sadece eğlenin ve keyfini çıkarın. Uygun paket programlarımız ile her bütçeye hitap eden firmamız Ankara'da en çok tercih edilen firmadır. Size özel olarak hazırladığımız gecede nedimeler size eşlik edecektir. Kına gecesi ekipmanlarını kiralayabilir veya satın alabilirsiniz.

Davet Ve Toplantılar

Sadece kına gecesi gibi özel günlerde değil davet ve toplantılarınızda sizlere eşlik ediyor ve toplantı mekanını toplantıya uygun olarak hazırlıyoruz. Sunulacak ikramlar ve salonun hazır hale getirilmesi yetkili personelimiz tarafından yapılır. Sizde fikirlerinizi bizimle paylaşarak memnun olmadığınız noktaları düzeltmemize imkan verebilirsiniz. Güvenin ve konforun tek adı olan Burcu konsept her zaman sizlerin hizmetindedir. Sitemizden veya iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşabilir, müşteri temsilcimiz ile görüşerek verdiğimiz hizmetleri inceleyebilirsiniz.



ADVERTORİAL

 
Editör: Vitrin Haber