AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik; "Batılılar teröre karşı ikiyüzlü olduğunuz müddetçe teröre ve teröriste sahip çıktığınız sürece gün gelir terör sizin de canınızı yakar. Hiç kimse Türkiye'de patlatılan bombaların sizin ülkenizde de patlamayacağının garantisini veremez" dedi.

AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, Vitrinhaber'i ziyareti sırasında bazı açıklamalarda bulundu. Özçelik yaptığı açıklamada, dün Bürüksel'de yapılan terör saldırısını da değerlendirdi. 

"Türkiye gündeminin büyük bir bölümünü, üzülerek belirtiyoruz maalesef terörle mücadele oluşturuyor" diyerek sözlerine başlayan Fatih Özçelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Türkiye'mizin  stratejik bir konumda ve enerji hatlarının geçiş koridorunda bulunması, Avrupa ve Asya arasında  köprü vazifesi görmesi, ülkemiz üzerinde ve bölgede hesapları olanların, ülkemize  ektikleri nifak tohumlarının iç vatan haini iş birlikçileri eliyle sulanıp boy vermeleri neticesinde.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve vatandaşımızın can güvenliğini tehdit etmesi,  devletimizi gerekli tedbirleri almaya yönlendirmiş, bu gün geldiğimiz noktada terörle mücadelede önemli mesafeler kat ettiğimiz ve tamamen temizleme kararlılığında olduğumuz hepimizce malumdur.

Lakin Türkiye üzerinde ve bölgede hesapları bulunan şer güçler, terör örgütlerini taşeron olarak kullanmakta, bu acımasız bebek katillerine her türlü desteği vermektedirler; bunun en bariz örneğini Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun Belçika ziyareti sırasında Belçika hükümeti terörist örgüt PKK çadırlarının kurulmasına müsaade ederek açıkça göstermişlerdi.

Bu durum batının ikiyüzlü olduğunun kanıtıdır. Ülkemizde meydana gelen masum vatandaşlarımızın ölümüyle neticelenen patlamalarda teröre destek veren tüm ülkeler eli kanlı katillerle aynı saflardadır.

BESLEDİĞİNİZ TERÖR SİZİ DE VURUYOR
Biz AK Parti hükümeti olarak her fırsatta terör kimden gelirse gelsin her türünü şiddetle lanetledik ve lanetlemeye devam ediyoruz. Ülkemizde vuku bulan terör hadiselerinden sonra, timsah gözyaşları dökerek iki yüzlülük gösteren batılı devletleri de uyarıyoruz; Bakın bu beslediğiniz terör unsurları gün gelir size musallat olur, yataklarınızda rahat uyuyamaz hale gelirsiniz, terörün dini dili ırkı yoktur, bu gün bizi sokan yılan gün gelir sizi de sokar, nitekim bu gün meydana gelen Belçika'da ki patlamalar, bunun en bariz göstergesidir. 

Avrupa da teröristlerin en rahat ve çok olduğu ülkedir. Belçika siz o katilleri koruduğunuz müddetçe terör sizlerin de canınızı yakmaya başınızı ağrıtmaya devam edecektir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın'da belirttiği gibi siz batılılar teröre karşı iki yüzlü olduğunuz müddetçe teröre  ve teröriste sahip çıktığınız sürece gün gelir terör sizin de canınızı yakar hiç kimse Türkiye'de patlatılan bombaların sizin ülkenizde de patlamayacağının garantisini veremez.

Biz AK Parti  Ailesi olarak  terörün her türlüsünü bu günde şiddetle lanetliyor Belçika'da meydana gelen patlamalarda hayatını kaybedenler için üzüntülerimizi belirtirken aynı samimiyeti onlardan da beklediğimizi beyan ediyoruz".
 
Editör: Vitrin Haber