Diyarbakır'da bomba patlar
Onlarca insan ölür
Halk galeyana gelir
Saldırılar, bombalamalar, ölümler
Iki günde ülkenin her tarafında onlarca olay, ölüm yaralanma maddi hasar
Korku ve nefret tavan yapar
Kafa karışıklığı ile seçime gidilir
Türk ve Kürt Milliyetçi partilerinin oyları tavan yapar
Hükümet yıkılır 
Recep Tayyip Erdoğan için sonun başlangıcı olur
Beşar Esed kahkaha atar
Paralel yapı oh çeker
Israil pis pis güler ellerini ovuşturur

Unuttukları şu . Bu pis senaryoları artık ilkokul çocukları bile yemiyor.

Seçim kapımızda. Vatandaşlık görevimizi yerine getireceğiz. Seçim güvenilirliği ise çokça tartışılıyor. Teknolojinin bu kadar ilerlediği bir dönemde yeni uygulamalar şart. Bilgisayarlı oy kullanmaya geçinceye kadar sınav salonlarının kamera ile gözetlenip kayıt altına alındığı gibi oy verme kabini hariç seçim salonunun kamera ile izlenebilir hale getirilip kayıt yapılması seçim güvenliğini bir üst seviyeye çıkaracak. Sandık başı hile iddiaları, başkalarının yerine oy kullanma gibi iddialar çok azalacaktır. YSK önümüzdeki seçimden itibaren çok maliyet getirmeyecek bu uygulamaya geçmelidir


 Bilge Kağan Orhun Abidelerinde milletimize şöyle sesleniyor.

" Milleti besleyeyim diye kuzeyde Oğuz kavmine doğru; doğuda Kıtay, Tatabı kavmine doğru; güneyde Çine doğru on iki defa ordu sevk ettim ... savaştım. Ondan sonra Tanrı buyurduğu için, devletim, kısmetim var olduğu için, ölecek milleti diriltip besledim. Çıplak milleti elbiseli kıldım. Fakir milleti zengin kıldım. Az milleti çok kıldım. Değerli illiden, değerli kağanlıdan daha iyi kıldım. "

Bilge Kağan Sanki bugünlere işaret ediyor. Ülkemiz daha onüç yıl öncesine kadar fakirlikle boğuşan, kurumları dökülen , insanlari daglarda, hastanelerde ve yollarda ölen, parası pul olmuş, kendine güveni sıfıra inmiş IMF önünde rezil dilenci bir ülke idi.

Şimdi sorunlarını birer birer aşıp dünyanın önde gelen ülkeleri arasına girme mücadelesi devam ediyor. Macera aramaya gerek yok.

Hedef zengin, adil ve güçlü Lider Ülke Türkiye'yi kurmak.

2023 hedeflerine arabayı yoldan çıkarıp devirmeden ulaşmak için akıllı ve serinkanli olalım.

Yarın zamanında kendini yokluktan kurtarıp zengin ve güçlü kılan kaganini dinlemeyip, Ötüken'i terk eden Çinlilerin ipekli kumaşlarına ve prenseslerine kananların durumuna düşmeyelim.

Son onüç yılda altyapısına büyük yatırım yapan Türkiye 2023 hedeflerine koşacak. Lider ülke Türkiye olacak. Enflasyondan, terörden, kardeş kavgasından sıyrılan ülkemiz daha zengin müreffeh,adil ve demokratik bir ülke olacak. Parası pul olan yan rollerde ki minik ülke değil, etkisiz eleman değil güçlü ve büyük bir ülkemiz olacak.

Istiklal için istikrar sürsün...