Evrende farklı gezegenlerde yaşam olup olmadığı tartışmaları sürerken, Google Earth'ın ay bölümünde yayınlanan fotoğraflar kafaları iyice karıştırdı. Fotoğraflardaki ilginç objeler, ayın dünyadan görülemeyen kısmında dünya dışı canlılar tarafından kurulduğu iddia edilen üslerde, çok büyük makineler kullanılarak maden çalışmaları yapıldığı varsayımına da neredeyse ışık tutar nitelikte.

Google Earth'ta yayınlanan ay görüntüleri yakından incelendiğinde bir çok ilginç objeye rastlamak mümkün. Bunlardan biri Ay'ın 27°34'26.35" Güney, 19°36'4.75" Batı koordinatlarında yer alan ve yürüyen bir insana benzeyen ilginç bir görüntü. Fotoğraf yakından incelendiğinde ay yüzeyinde bir insan ve onun gölgesini andıran görüntü yer alıyor. 

Ay'ın uydu fotoğraflarındaki gizem bununla da bitmiyor. Bazı kraterler yakından incelendiğinde kubbeli ve belli bir simetriyle dizilmiş objeler yer alıyor. Hatta krater kenarlarında bazı tesislere benzeyen görüntüler ile yine krater içlerinde kimi zaman dünyada da görüldükleri varsayılan silindir şeklindeki ufoları andıran cisimler göze çarpıyor. Vitrinhaber olarak Google Earth'daki görüntüleri sizler için derledik. Altta video olarak izleyebilirsiniz...

Editör: Vitrin Haber