İSTANBUL (AA) - Opel, nisan ayında binek ve hafif ticari araçlarda uygun satın alma imkanı sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Opel, nisan ayında da binek ve hafif ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlıyor.

Yenilenen yüzüyle birlikte sportif tasarımıyla öne çıkan yeni Opel Corsa, 200 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Opel Astra ise 300 bin liraya 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânıyla yeni sahiplerini bekliyor.

Opel’in SUV modellerinden biri olan Crossland 200 bin liraya 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçeneği ile, Grandland ve Mokka modelleri de 300 bin liraya 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânıyla satışa sunuluyor.

- Elektrikli Opel modellerinde avantajlı kredi olanakları

Opel, müşterilerine online rezervasyon sistemi üzerinden elektrikli modellerini sunmaya devam ediyor. Yeni Opel Corsa’nın yüzde 100 elektrikli versiyonu Corsa Elektrik, 200 bin liraya 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçeneğiyle satın alınabiliyor.

Opel Mokka’nın yüzde 100 elektrikli versiyonu Mokka Elektrik ile Opel Astra Elektrik ise 300 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânıyla yeni sahiplerini bekliyor.

Tüm hafif ticari araç ürün ailesinde nisan ayına özel kredi seçenekleri sunan Opel, online rezervasyona özel fiyatlar ve KOBİ’lere sunduğu tekliflerle fark yaratıyor.

Zafira Life, 300 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânıyla satın alınabiliyor. Combo Life ve Combo Cargo, 200 bin liraya 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçenekleri ile tercih edilebiliyor.

Zonguldak Valiliğinden batan geminin personelini arama çalışmalarına ilişkin açıklama: Zonguldak Valiliğinden batan geminin personelini arama çalışmalarına ilişkin açıklama:

Vivaro Cargo ve Vivaro City Van ise 200 bin liraya 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi imkânlarıyla Opel showroom’larda yeni sahiplerini bekliyor.

Kaynak: aa