Daha düne kadar birilerinİ ellerinden gelse bir kaşık suda boğacak... Onunlada tatmin olmayıp liğme liğme edecek kadar düşmanlık duyan bir güruh' bir gecede nasıl birdenbire tam tersi bir düşünceye dönüşebilir?

Evet dönüşebilir ve bunun iki nedeni vardır..bir ya o gece hidayet nasip olmuştur.. ki' bu çok zayıf bir ihtimal.. iki  o' güne kadar takındığı tavırlar sebebiyle zarar göreceği endişesi ile kapıldığı korkuyla dümen suyuna girerek zarardan emin olmak için.

Sayın cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan başbakanlığa geldiği ilk günden itibaren ülkemizi kalkındırmak için mücadele verirken bir çok engelle karşılaştı bir çok tehdit aldı… geçmiş başbakanlarada yapıldığı gibi  birilerinin kontrolüne girmesi istendi… ancak gerek inancı gerekse mizacı  esaret ve zilleti kabul edecek kadar zayıf değildi…bu nedenlerle kendisine aba altından sopa gösterenlere biz bu yola kefenimizle çıktık..eğer öleceksek bir kere ölürüz adam gibi ölürüz diyerek meydan okudu.

Yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde ülkemizde bir cumhurbaşkanı ilk defa halk tarafından seçildi ve yüzde elli iki oy alarak seçildi. 

Başbakanlığından bu yana bir türlü  onu hazmedemeyenler çeşitli senaryolar ve kurgulamalarla tuzaklar hazırladılar ancak o her zaman kaderinde üstünde bir kader vardır diyerek yola çıkmıştı ve hazırlanan tuzaklar hazırlayanların başına geçti.

AK Parti cephesinde ise oniki yılın vermiş olduğu rehavet va bazı aymazların tutumu yedi haziranda halkın şevkat tokatıyla kendine getirildi.  ancak kaos ve çekişme istemeyen ve koalisyon hükümetlerinin fayda etmeyeceğini bilen insanımız  bir kasım seçimleriyle akpartiyi sarsılmaz bir konuma getirmiştir.

Tabiì olarak bu durum sayın cumhurbaşkanı ve akpartiyi istemeyen bir gün dahi boşlamadan televizyon ve gazetelerinde sürekli dezenformasyon  yayınlar yaparak akpartiyi zayıflatmaya çalışanları  bir gecede aklıselim düşünmeye mecbur etti ve manşetleri değişti…

Muhakkak ’ki  toplumumuz’ da normalleşmeden yana  bu nedenle sarsılmaz bir irade ortaya konuldu  normalleşmeden yana tavır alındı umarım bir gecede manşetlerini değiştirenler ‘ de gerçek manada normalleşme ve istikrar tarafında yer alırlar buna milletce ihtiyacımız var  yeni ve yeniden büyük Türkiye yolunda  2023  hedeflerine güçlü bir Türkiye olarak ulaşmak dileklerimle kalın sağlıcakla..