Manisa’nın Selendi ilçesinde okullar arası ses yarışması düzenlendi. Yarışmada öğrencilerin birbirinden güzel okuduğu eserler katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Nazmi Gürcan Gençlik Parkında düzenlenen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okullar Arası O Ses Selendi Yarışması finallerinde ortaokul ve lise kategorisinde öğrenciler seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle büyük beğeni topladı. Kaymakam Halil İbrahim Okumuş ve beraberindeki müzik öğretmenleri tarafından kurulan orkestra tarafından verilen konser vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.

Eldiveni takan başkan ve kaymakam kenti temizlemek için sahaya indi Eldiveni takan başkan ve kaymakam kenti temizlemek için sahaya indi

Yarışma sonunda ortaokul ve lise kategorisinde birinci olan Nevzat Eren Dönmez ve Seher Dam’a ödülünü Köprübaşı Kaymakamı Görkem Nalçacı, ikinci Aygül Yuca ve Görkem Argaç’a ödülünü Belediye Başkanı Murat Daban, üçüncü İpek Beste Yavuzcan ve Afra Örs’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ataşman tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, yarışmada jüri üyelerini ve yarışmada emeği geçen müzik öğretmenlerini tebrik etti. Selendililerin yoğun katılım sağladığı O Ses Selendi Ses yarışmasına Köprübaşı Kaymakamı Görkem Nalçacı, Belediye Başkanı Murat Daban, ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş izledi.

Kaynak: iha