Sinop Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Oktay, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Sinop Belediye Başkanlığı için Aday Adayı oldu.

35 yıllık tecrübe ve birikimle Sinop’u yönetmeye talip olduğunu belirten Bülent Oktay; "35 yıldır büyük bir özveri ve şevkle belediye başkan yardımcılığı görevini yerine getirdiğini belirten Bülent Oktay; “Hepiniz beni biliyorsunuz tanıyorsunuz 35 seneden beri yapmakta olduğum başkan yardımcılığı görevim dolayısıyla her birinizle belli yerlerde yollarımız kesişti. Belli yerlerde görevim dolayısıyla hepinizle birlikte oldum, bir şekilde diyalog irtibat sağladık.  İyi günümüzde de kötü günümüzde de hep birlikte olduk, sevinçlerimizi hüzünlerimizi hep birlikte yaşadık. Bugün karşınıza çıkmamın sebebi 35 yıllık çok severek büyük bir özveriyle, bürük bir şerefle bir gün dahi usanmadan bıkmadan şevkle yerine getirdiğim, gecemi gündüzüme katarak gelmiş olduğum başkan yardımcılığı görevimi uygulamacılığı geri tarafa bırakıp karar vericiliğe geçiş olan belediye başkanlığı için sizden yetki istemek adına buradayım.

Her taşını tek tek bildiğim, alın terimi her noktasına döktüğüm, iyisiyle kötüsüyle her noktasına dokunduğum 35 yıldan beri omuzlarımda bir yük değil gelecek için gelecek nesiller için emanetim ve sorumluluk olarak taşıdığım Sinop’umuzu ortak akılla hep beraber yönetmek adına yeni dönem için belediye başkanlığının yetkisini istiyorum" dedi.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü aydınlatma direğine çarptı Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü aydınlatma direğine çarptı

BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDE GÖREVDEN KAÇILMAZ

Bizim Kültürümüzde görevden kaçılmaz diyen Oktay sözlerine şöyle devam etti; "Bizim yetiştiğimiz kültürde görevden kaçılmaz, geri durulmaz bugüne kadar çalışmış olduğum tüm belediye başkanlarımın vermiş olduğu görevleri elimden geldiğince iyisiyle kötüsüyle her türlü ortamda yerine getirmeye çalıştım. Sorumluluk almaktan asla kaçınmadım, elimi taşın altına soktum. Gerekirse vücudumu da taşın altına soktum. Hiçbir günde ve hiçbir zaman imtina etmedim. Bugünde birlikte yaptığım tüm belediye başkanlarımın desteği ile buradayım.     

En başta onlarla birlikte aynı amaca yönelik çalışmaktan dolayı çok mutlu olduğum mesai ve yol arkadaşlarımla, Cumhuriyet Halk Partili  dava arkadaşlarımla, her biriyle uzun yıllardır iç içe olduğumuz tüm hemşehrilerimizle, bana sahip çıkarak yol arkadaşlığı yapan büyüklerimle, 55 yıllık arkadaşlarımla dostlarımla , her konuda her zaman  yanımda olan ailemle birlikte buradayım” dedi.

SİNOP'U MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ

1989 yılında başladığım Belediyeciliğimin ilk günündeki heyecanıyla buradayım. Gözlerinizdeki ortak pırıltıyı, Sinop sevdasını, gönül birliğini görünce çok büyük gurur,mutluluk içinde onur duyuyorum. Kaybolan Sinopluluk kültürünü, nezaketi, saygıyı, sevgiyi, paylaşımcılığı yeniden canlandırmak mutlu şehir Sinop’u daha da mutlu yapmak için buradayım. Güvenlikli, çağdaş, eğitim, tarih ve kültür kenti Sinop’u marka şehir yapmak adına buradayım.

SİNOP'U HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ

Kentimizin tüm sorunlarına çözüm bulmak, katılımcı şeffaf, hesap verebilir, hizmet odaklı ve güler yüzlü belediyecilik hizmeti sağlamak adına buradayım. Güçlü meclis, güçlü ekip ve tüm Sinoplu değerlerle birlikte yönetmek adına buradayım. 35 yıllık belediyecilik bilgi birikim ve tecrübelerimi örgütümüzün de desteğini alarak sizlerle el birliği içinde çalışıp hep birlikte zirveye çıkarmak ve Sinop’u hak ettiği yere taşımak adına buradayım.

Sözün özü Sinop için, Sinop’un geleceği için, Sinop’ta yaşayan her bir vatandaşımız için buradayım. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Vazifeyi ihmale sürükleyen merhamet, vatana ihanettir!’ cümlesini emir telakki ettiğimi bilmenizi isteyerek sözlerime son verirken hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Yaşasın Sinop, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk, yaşasın tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti”.

Editör: Serhat Özşahin