EĞİTİM

Öğrenciler sordu, Rektör Dalgın cevapladı

Sinop Üniversitesi SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet Berber Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Tabak, Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Akademik-İdari Personel ve öğrenciler katıldı.
  
Sinop Üniversitesi öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği buluşmada, Rektör Dalgın, ilk olarak Üniversitenin gelişim süreci hakkında sunumlar eşliğinde öğrencilere bilgiler verdi.

Sinop Üniversitesinin ileriye dönük hedeflerini de öğrencilerle paylaşan Rektör Dalgın, “Bütün personelimizle birlikte öğrencilerimizin sağlıklı ve güncel bilgiye ulaşması, bunun yanında Üniversitemizden daha donanımlı bir şekilde mezun olmalarını sağlamak amacıyla tüm gücümüzle çalışıyoruz“ dedi.
  
Rektör Dalgın, sunumlarının ardından öğrenciler tarafından kendisine iletilen öneri, talep, soru ve sorunları tek tek ele alarak, içtenlikle yanıtladı.
 
Öğrencilere sorun ve ihtiyaçlarının çözümü konusunda kapısının her zaman açık olduğunu dile getiren Rektör Dalgın, iletilen talep-istekleri özenle değerlendireceklerini ve çözüme kavuşturmak için gayret göstereceklerini ifade etti.

Konuşmalarının ardından tüm öğrenciler adına Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Çağla Bingöl, Rektör Dalgın’a çiçek takdiminde bulundu.