İSTANBUL (AA) - NBA’de Doğu Konferansı finalini kazanan Miami Heat ile Batı Konferansı finalinin galibi Denver Nuggets arasında oynanacak NBA finalinin ikinci maçı da TV+'ta yayınlanacak.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, televizyon platformu TV+, birbirinden kaliteli içerikleri sporseverlerle buluşturmaya devam ediyor. NBA’de final serisinin ilk maçını yayınlayan S Sport ile TV+, serinin kalan maçlarını da basketbol severlerle buluşturacak.

2023 NBA Final serisinde serinin ilk maçı oynandı. Ball Arena’da oynanan mücadelede Denver Nuggets, Miami Heat’i 104-93 mağlup etti. Seride 1-0 öne geçerek avantaj sağlayan Denver Nuggets, final mücadelesinin ikinci maçını da kendi sahasında oynayacak.

5 Haziran Pazartesi günü oynanacak mücadele TSİ 03.00’de başlayacak. Karşılaşma, S Sport ile TV+ ekranlarında canlı yayınlanacak.

NBA’de final maçları programında 8 Haziran Perşembe saat 03.30'da Miami Heat – Denver Nuggets ve 10 Haziran Cumartesi saat 03.30'da Miami Heat – Denver Nuggets serinin kalan maçlarını oynayacak.

Kaynak: aa