Programa Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Tarım ve Köyişleri Eski Bakanı ve Anadolu Mektebi Kurucusu Prof. Dr. Sami Güçlü, İl Millî Eğitim Müdürü Osman Cebeci, kurum müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Fizik eğitiminde yapay zekâ dönemi
Fizik eğitiminde yapay zekâ dönemi
İçeriği Görüntüle

Panelde konuşan Vali Dr. Mustafa Özarslan, Anadolu Mektebi’nin gençlerin düşünce dünyasının zenginleşmesine önemli katkı sunduğunu belirterek, okuma kültürünü güçlendiren ve millî-manevi değerlere sahip çıkılmasını teşvik eden çalışmaların büyük önem taşıdığını ifade etti. Özarslan, böylesine anlamlı bir programın Sinop’ta düzenlenmesinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Vali Özarslan ayrıca, Anadolu Mektebi Kurucusu Prof. Dr. Sami Güçlü’ye Sinop’a gösterdiği ilgi ve katkılardan dolayı teşekkür ederek, programa katılan öğretmen ve öğrencileri de tebrik etti.

Kaynak: Haber Merkezi