İSTANBUL (AA) - Mondihome, Uluslararası Bayiler Buluşmasını 7-9 Mart tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Mondihome Uluslararası Bayiler Buluşması, yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda Mondihome bayisi ile Erciyes Anadolu Holding yöneticilerinin de katılımıyla Antalya'da gerçekleştirildi.

Mondihome Genel Müdürü Özkan Yıldırım'ın konuşma ve sunumu ile başlayan toplantı, Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi (CEO)'su Doç. Dr. Alpaslan Baki Ertekinin konuşması ile devam etti.

Yıldırım, buluşmada 2023 yılı değerlendirmelerini içeren bir sunum gerçekleştirdi. Ülkedeki afetler ve dünya piyasasındaki zorluklara rağmen 2023'ü başarıyla tamamladıklarını ve 2024'te yurt içindeki bayi ağlarına 40 yeni bayi eklemeyi hedeflediklerini belirtti.

Sürekli gelişim ve teknoloji odaklı üretim sistemleriyle markalarını güçlendirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Yıldırım, bayiler ve mesai arkadaşlarıyla birlikte büyümeye devam edeceklerini, dünya genelinden katılan bayilere teşekkürlerini sunduklarını ve 2024 stratejilerini birlikte geliştirme ve büyük hedeflere odaklanma kararlılığında olduklarını aktardı.

Başarı gösteren bayilere plaket takdiminin ardından gerçekleşen gala yemeği ile Mondihome Uluslararası Bayiler uluşması sona erdi.

Kaynak: aa