Geçtiğimiz hafta içerisinde AK Parti 28. Dönem Sinop Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Coşkun Esen, seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

İl merkezi ve ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Coşkun Esen, son olarak Gerze ilçesinde pazarcı esnafını ziyaret etti. Burada hem esnaflarla hem de vatandaşlarla sohbet eden Esen, pazarcı esnafına işlerinde kolaylıklar diledi.

MİLLETİMİZE HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde olumlu dönüşler aldıklarını belirten AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Coşkun Esen, millete hizmet için çıktıkları yolda Sinop ve ilçelerine yeni hizmetler kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Esen; “14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde Sinop'umuza hizmet için hemşehrilerimizin vekaletine talip olduk ve milletvekilliği aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Ardından hiç vakit kaybetmedik ve hemen şimdi diyerek seçim çalışmalarımıza başladık. Bugün Gerze ilçemizde pazarcı esnafımızla ve buraya gelen vatandaşlarımızla bir araya geldik, sohbet ettik. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler Türkiye Yüzyılının başlangıcı olacak. Bu anlamda her birimizin sorumluluğu büyük ve bizler de üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız” dedi.

Gerçekleştirdiği ziyaret sebebiyle AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Coşkun Esen’e teşekkür eden pazarcı esnafı ve vatandaşlar, Esen’e seçim sürecinde başarılar diledi. 

Editör: Vitrin Haber