İSTANBUL (AA) - Metro Türkiye, kendi markası "Rioba" altında sunduğu birbirinden farklı çay çeşitleri ile çay tiryakilerinin damak tadına uygun özel lezzetleri bir araya getiriyor.

Metro Türkiye açıklamasına göre, "Rioba" marka çayların farklı damaklara hitap edebilmesi için dünya lezzetleri ve aromalarını müşterileri ile buluşturan Metro Türkiye, 18 farklı çay çeşidini raflarına getiriyor. Rioba çay çeşitlerinin en uygun iklim, toprak ve bölgede geleneksel metotlara göre üretilmesi çayların aroma ve besin değerlerinin de tam olarak korunmasını mümkün kılıyor.

Karamelize elma ve kavrulmuş hindiba kökü, kakao, tarçın ve portakal içeren kış çaylarından Çin'in farklı bölgelerinden toplanmış beyaz çaylara, şeftali ve portakal çiçekli oolong çayından meyve aromalı yeşil çaylara, kakao ve vanilyalı rooibos çayından klasik siyah çaya kadar birbirinden farklı lezzetler Metro Türkiye raflarında bulunabiliyor.

Herkes için sağlıklı beslenme anlayışı doğrultusunda zengin bir ürün yelpazesi ile hizmet veren Metro Türkiye, yüksek antioksidan içeriğiyle sağlıklı beslenme için önerilen beyaz çayları da "Rioba" markası ile müşterilerine sunuyor.

Metro Türkiye'nin 4 farklı seçenekle sunduğu beyaz çay çeşitlerinden kakao kabukları içeren gerçek beyaz çikolatalı Rioba beyaz çay, günün her saati hafifliğiyle tercih edilebilecek bir lezzet.

Kırmızı tropik meyveler ve gül yapraklarının Çin'den gelen beyaz çay yaprakları ile harmanlanmasıyla elde edilen Rioba beyaz çay ise soğuk ve sıcak tüketime uygunluğuyla dikkati çekiyor.

Rioba ilk sürgün beyaz çay ise Çin'in Fujian bölgesinde teker teker elle toplanan genç çay filizlerinden elde ediliyor.

Serinin diğer bir ürünü Rioba Guarana-Ginseng beyaz çay da içeriğindeki hurma ve turunç meyveleri ile tüketicilerine hem lezzet hem de sağlık vadediyor.

Kaynak: aa