Seçim çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Mete Çağdaş kentteki ziyaretlerini sürdürüyor. Çağdaş son olarak, Vitrinhaber Gazetesini ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Serhat Özşahin ile bir araya geldi. Mete Çağdaş ve Özşahin önümüzdeki yerel seçim, Sinop ve ülke siyaseti ile Çağdaş'ın projeleri üzerinde görüştü.  

Yeniden Refah Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Mete Çağdaş, Sinop'un sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, "Sinop benimle refaha kavuşacak" dedi. Çağdaş, "Halkımıza olan hizmet aşkım ve Sinop sevdamdan dolayı, kentimizin sorunlarını çözecek projelerimi hayata geçirmek için, Yeniden Refah Partisi’nden aday oldum. 60 kişinin mutlu olduğu değil, 60 bin kişinin mutlu olduğu bir kent kurmak için adayım. Bu şehirde sadece 60 kişi mutlu. Onların tıkırı yerinde, Sinop'a yapılacak her şeye karşı çıkıyorlar. Ben 60 bin kişinin mutluluğuna talibim" diye konuştu.

Sinop'un en büyük sorununun trafik sorunu olduğunu belirten Mete Çağdaş, başta trafik sorunu olmak üzere kentin kronikleşen bir çok sorununa ekibiyle birlikte neşter vuracaklarını sözlerine ekledi.

Editör: Merve Yerli