Dernek başkanı Yılmaz Öz, 29 Mart 2024 Cuma günü gerçekleştirilen iftar etkinliğinde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Orada bir köy var uzakta, o köy bizim köyümüzdür dediğimiz ve vazgeçemeyeceğimiz, hepimizin dönüp dolaşıp geleceği yer bu köydür. Bu duygu ve düşüncelerle köyümüze kurduğumuz Melikşah Köyü Eğitim Kültür Kalkınma ve Güzelleştirme Derneği olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinde üyelerimiz ve misafirlerimizle, yoğun bir katılımla güzel bir akşam geçirdik. Amacımız bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içinde, birbirimize ve köyümüze katkı sağlamak.

2018'de kurduğunuz derneğimizin geldiği noktayı konuştuk. Köyümün derneğinin başkanlığını, kuruluşundan bu yana gururla yapıyorum. İftarda derneğimizin faaliyetleri hakkında üye ve misafirlerimize bilgilendirmelerde bulundum. Dernekçilik hakkındaki tecrübelerimizi, yaptıklarımızı, yapmadıklarımızı ve projelerimizi anlattım.

Katılımlarıyla bizi yalnız bırakmayan tüm üyelerimize teşekkür ederim. Sağlık, huzur, mutluluk içinde bayrama ermeyi ve bir yıl sonra yeniden buluşmayı nasip etsin yüce yaratan.”

Editör: Ümit Can Gökçen