Cumhur İttifakı Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Projelerini açıklamasının ardından saha çalışmalarına hız veren Ali Çöpcü, Korucuk ve Osmaniye mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ali Çöpcü’ye ziyaretlerinde AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu, Meclis Üyesi adayları ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, Ali Çöpcü vatandaşlarla sohbet ederek talep ve isteklerini dinledi.

DÖRT MAHALLEYE MÜJDELİ HABER

1 Nisan’dan itibaren köy statüsünden çıkarılarak mahalleye dönüşecek olan Osmaniye, Korucuk, Ordu ve Bostancılı mahalleleri için üç önemli çalışma başlatacaklarını müjdeleyen Ali Çöpcü, “1 Nisan’dan itibaren Osmaniye, Korucuk, Ordu ve Bostancılı mahallelerimizin imar planlamasını hızlı bir şekilde yapacağız. İmar çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte mahallelerimizin altyapı-üstyapı ve doğal gaz çalışmalarını da en kısa sürede tamamlayacağız. Bu dört önemli mahallemizi hep birlikte hak ettiği noktaya taşıyacağız. Çünkü biz bu yola çıkarken yatırımların aktarılmasında her mahallemize eşit imkan tanıyacağız dedik. Bunun gereği olarak mahallelerimizin hepsini örnek bir yaşam alanına dönüştürmek için 5 yıl içinde gereken tüm adımları atacağız. Ayrıca Osmaniye ve Korucuk başta olmak üzere tüm mahallelerimizin yalnızca bugünün değil gelecek 20 yılını planlayacağız” dedi.

Vatandaşlara yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür eden Başkan Adayı Ali Çöpcü, Osmaniye ve Korucuk mahallelerinin, gerek fiziki yatırımlar gerekse sosyal sorumluluk projeleriyle büyük bir değişim ve dönüşüm yaşayacağını ifade etti.

Ziyaretlerinde mahalle sakinleriyle mega projelerini de paylaşan Ali Çöpcü, “Şehrimizi güzelleştirmek, tarihi dokumuza sahip çıkmak, hemşerilerimizin ve esnaflarımızın hayatlarını daha da kolaylaştırmak için ne geriyorsa yapacağız. Bu anlamda tüm hemşerilerimizin destek ve dualarına talibim” diye konuştu.

Ali Çöpcü konuşmasının ardından vatandaşlar tarafından yöneltilen soruları, talepleri ve istekleri tek tek dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı.

Editör: Vitrin Haber