Türk sinemasının ödüllü ismi Nur Sürer Sinop'ta çekilecek olan ve sıcacık bir Anadolu hikayesinin anlatılacağı romantik komedi filmi Nasipse Olur ile beyaz perdeye geri dönüyor. 

Türk sinemasının bol ödüllü oyuncusu Nur Sürer, çekimleri haziranda Sinop'ta yapılacak olan Nasipse Olur isimli romantik komedi filmine 'evet' dedi. 1971 yılında adım attığı sinema dünyasında, Umuda Yolculuk filmi ile En İyi Yabancı Film dalında Oscar Ödülü ve 2 Altın Portakal ödülü bulunan Nur Sürer, bu kez sıcacık bir Anadolu hikayesiyle romantik komedi de yer almaya hazırlanıyor. Filmin yapımcısı Greenart Grup ile sözleşme imzalayan usta oyuncu filmin ana karakterlerinden biri olan Neriman Hancıoğlu'nu canlandıracak. Özel okullarda okutulan, lüks içinde yaşayan Gökhan'ın annesi olarak kamera karşısına geçecek olan usta oyuncu, Hancıoğlu ailesinin baskın karakteri olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Ailenin küçük tuğla fabrikasını, tüm ülkeye inşaat malzemesi üreten bir şirkete dönüştüren Neriman Hancıoğlu, oğlunun ilgisini kaybetmemek için çabalayacak.

Yeşim Dalgıçer Nasipse Olur’da
Yeşim Dalgıçer, romantik komedi filmi Nasipse Olur için ‘evet’ dedi.

Romantik komedilerin sevilen yüzü, bu kez filmin esas kızı Günfer’in ablası Gül’ü canlandıracak. Babasının ölümünün ardından annesi ve kardeşiyle yaşamaya başlayan Gül, bu süre içinde kız kardeşinin aşk hikâyesine şahitlik edecek. Haziran ayında başlayacak çekimler, Türkiye’nin en mutlu insanlarının yaşadığı Sinop’un merkezinde, Boyabat ve Erfelek ilçelerinde yapılacak. Selahattin Sancaklı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin kadrosunda; Nur Sürer, Erdem Baş, Ünal Yeter ve Barış Başar gibi isimler de yer alıyor. 

Yeşim Dalgıçer kimdir? 

1979 doğumlu Yeşim Dalgıçer, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu. 1990’ların önemli dizileri Böyle mi Olacaktı, Affet Bizi Hocam ve Acı Hayat ile oyunculuğa genç yaşta adım atan Dalgıçer, Sakarya Fırat ve İnadına Aşk dizilerindeki rolleri ile tanındı. 

Editör: Vitrin Haber