Aslen Durağan’ın Yağbasan ve Çaltucak Köylerinden olup halen Taşköprü’de hayatını sürdüren İbrahim Tüysüz Star Tv’ de yayınlanan ‘O Ses Türkiye’ adlı yarışma programına katılırken ‘Yetenek Sizsiniz’ de jüri üyelerinden üç evet alarak bir sonraki tura geçen Boyabatlı minik yetenek Okan Şenyuva Türkiye’yi kendine hayran bırakan performansıyla dikkat çekti.
Acun Ilıcalı’ nın hazırlayıp sunduğu ve Mustafa Sandal, Murat Boz, Hadise ve Hülya Avşar gibi sevilen sanatçıların jüri üyeliklerini yaptıkları ‘O Ses Türkiye’ adlı müzik yarışmasında  ‘Severek Ayrılalım’ adlı eseri seslendirerek katılan İbrahim Tüysüz Mustafa Sandal’ın gurubuna katılmaya karar verdi ve yarışmaya büyük bir heyecanla devam ediyor.
Yine Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın’ın jüri olduğu ‘Yetenek Sizsiniz’ programına katılan ve üç evetle geçen bir sonraki tura geçen Boyabatlı minik yetenek Okan Şenyuva ise yaptığı şovla sadece jürileri değil Türkiye’yi kendine hayran bıraktı ve bir sonraki tura geçmeye hak kazandı.
Minik Okan’a ve İbrahim Tüysüz’e yarışmaların devam sürecinde Sinop halkından büyük destek geliyor şimdiden bu yarışmacılar için Sinop’ta fanlar oluşturuldu bile.

Editör: Vitrin Haber