Murat Tiryaki (21), 5 senedir birlikte olduğu Rabia Nureskin'e (19) sürpriz evlilik teklifinde bulunmak için İstanbul'dan Ankara'ya gelerek Göksu Parkı'nda bir ağaca "Beyazlar içinde bir melek olup bana gelir misin? Benimle evlenir misin?" yazılı pankart astı. Ardından pankartın etrafını güller, balonlar ve mumlarla süsleyen Tiryaki, çevrede toplanan birçok vatandaşla birlikte gelin adayını beklemeye koyuldu. Gelin Adayı Nureskin'in sürpriz yerine ablası ve eniştesi tarafından gözleri kapalı getirilirken, tam geldiği anda damat adayının yanında getirdiği hoparlörden Mustafa Ceceli'den "Sultanım" şarkısı çalmaya başladı. Gelin adayının gelmesiyle birlikte evlilik teklifi vatandaşların alkışlarıyla birlikte gerçekleşti.

"NE ŞANSLI"
Evlilik teklifi sırasında vatandaşlardan bazıları gelin adayı için "Ne şanslı" yorumlarında bulunurken bazıları eşlerine "Sen bana böyle bir sürpriz teklif yapmamıştın" diye veryansın etti. Sürprizin daha öncesinden toplanmaya başlayan kalabalık içerisinde "Evlilik teklifini kabul edecek mi?" diye iddiaya tutuşanların bile vardı.

DÜĞÜN SENEYE
Damat Adayı Tiryaki sürpriz evlilik teklifinin ardından "Biz ikimiz de Sinop Boyabat'ta olmak üzere aynı köydendik, o yüzden bu sevgi yıllardan önce de vardı. Onu köyde sürekli görüyor, karşılaşıyorduk, zaten tanıyordum yani. Sonra onu Facebook'tan arkadaş olarak ekledim bir süre sonra da onu sevdiğimi söyledim. O da seviyormuş kabul etti. Normal olarak çıkmaya başladık. Şu an ilişkimiz 5. seneyi geçmek üzere. Düğün de seneye olur inşallah" şeklinde konuştu.

"GEÇ BİLE KALMIŞTIM!"
Rabia'nın zaten teklifi bir süredir beklediğini, biraz geç kalsa da sonunda bunu düşünüp cesaret edip gerçekleştirdiğini söyleyen Tiryaki, "Neler yapabilirim diye bir süre araştırma yaptım. İnternetten pankart işini araştırdım. Diğerleri de zaten olan satılan şeyler. Gül, balon, havai fişek, konfeti gibi şeyleri de dışarıdan aldık. Göksu Parkı'ını da boş diye seçmiştim ama o kadar boş değilmiş. Aslında geldiğimde boştu da şimdi doldu" dedi.

'KALBİM YERİNDEN FIRLAYACAK GİBİYDİ'
Gelin adayı Nureskin de, "Gözlerim kapalı buraya gelirken bir sürpriz olduğunu anlamıştım ama bunun evlilik teklifi olduğunu tahmin edememiştim. Teklif beklemiyordum yani, sürpriz oldu gerçekten. Teklif ettiğinde de kalbim yerinden fırlayacak gibiydi, çok heyecanlandım. Ama tabi kabul ettim direkt, şu an çok mutluyum" dedi.
 
Editör: Vitrin Haber