Sinop Üniversitesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Tuna Kuzucan, Ankara'da düzenlenen görkemli bir nikah töreniyle dünya evine girdi.



Sinop Üniversitesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Tuna Kuzucan, hayatını Beste Atalay ile birleştirdi. Ankara Kocatepe Nikah Salonunda gerçekleştirilen nikah törenine Kuzucan ve Atalay ailelerinin yanı sıra, her iki çiftin dost, arkadaş ve sevenlerinden oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Alkışlarla kıyılan nikah ardından nikah memuru evlilik cüzdanını geline takdim etti.  



Nikah töreni ardından, Kuzucan ve Atalay aileleri tebrikleri kabul etti. 





________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________



Gaziemir Düğün Salonları   

        

Yakında düğününüz mü olacak? Hala sizin için uygun bir düğün salonu bulamadınız mı? Dert etmeyin, dugunbuketi.com adresine girerek gönül rahatlığı ile salonunuzu seçebilirsiniz. İstediğiniz ilde ve ilçede bulunan salonları görüntüleyebilir, cebinize uygun bir salon bulabilirsiniz. Profesyonel çalışma kadromuz ile kaliteli hizmet vermekteyiz. Her türden organizasyon yapabilirsiniz. Kına, düğün, sünnet törenleri gibi seçenekler mevcuttur. İzmir'de ikamet ediyorsanız göz atmalısınız. Eşsiz hizmet seçenekleri ile en çok tercih edilen bölgelerden biridir. Daha detaylı bilgi sahibi olmak için sizi site adresimize davet ediyoruz. Bütün bilgilere kolaylıkla ulaşarak karar verebilirsiniz. Ayrıca ile de bölgedeki salonlara göz atabilirsiniz. Temiz ve nezih yemekleri sayesinde gelecek olan misafirleriniz güzel ağırlanacak. Nazik ve deneyimli eleman kadromuz sayesinde her şeyden memnun kalacağınızı garanti ederiz.

Düşlediğiniz organizasyonların gerçekleşmesi için buradayız. Siz nasıl bir organizasyon yapmak istediğinize kadar verin biz gerçekleştirelim. Ayrıca faklı ve çok çeşitli organizasyonları ile unutulmaz anlar yaşayacaksınız.



'Advertial(Reklam) 

Editör: Vitrin Haber