Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salim Akbaş'ın kızı Selin Akbaş, hayatını Azerbaycanlı Emil Aliyev ile birleştirdi. 

Paşa Tabyalarında çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde misafirleri Akbaş ve Aliyev aileleri karşıladı. Genç çiftin nikahını Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan kıyarken, nikah şahitliklerini ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ile Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman yaptı. Salman ve Karadeniz nikah sonrası geç çifti tebrik ederek ömür boyu saadetler diledi. 

Nikah töreninden sonra genç çift ilk dansı gerçekleştirdi. Düğüne katılan yüzlerce kişiye çeşitli ikramlar yapılırken, takı töreninde davetliler mutlu çifti tebrik etti. 
Genç çift, düğüne katılım gösteren tüm davetlilere teşekkürlerini sundu. Akbaş ve Alivey aileleri tebrikleri kabul etti. 

Selin ve Emil çifti ikinci mutluluklarını ise, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bulunan Oscar Wedding Hall'de 31 Ağustos Cumartesi günü saat 18:00'da gerçekleştirilecek ikinci düğün merasimi ile yaşayacak.


Editör: Vitrin Haber