Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel'in oğlu Berker Demirel, Tarihi Paşa Tabyalarında düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Sinop siyasetinin önemli isimlerinin katıldığı düğünde nikahı Belediye Başkanı Baki Ergül Kıydı.  

Berker Demirel ve Ece Erduran Çifti düğünlerini Baba Cengiz Demirel'in işlettiği ve Osmanlı-Rus savaşlarında düşman gemilerinden Sinop'un korunması için kullanılan tarihi Paşa Tabyaları tesislerinde yaptı. Kır düğünü şeklinde yapılan düğüne CHP Grup Başkan Vekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop eski Belediye Başkanı Hamza İnce, CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun, bir süre önce partisi CHP'den istifa eden İl Genel Meclisi Üyesi Abdullah Batur, CHP'nin eski İl Başkanı Hüseyin Keskin, bazı kurum ve kuruluşlar ile STK'ların temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. 

Belediye Başkanı Baki Ergül'ün nikah kıydığı törende CHP Grup Başkan Vekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay'da gelinin şahitliğini yaptı. Başkan Ergül ve Altay gelinle damada evlilikle ilgili tavsiyelerde bulundu. Bu sırada oldukça renkli anlar yaşanırken, damadın babası Cengiz Demirel'in programın sunuculuğunu yapması düğüne daha da renk kattı. 

Editör: Vitrin Haber