Samsun Sinoplular ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gülser Kesimal’in ve eşi eski Bakan Danışmanı DSİ'den emekli Artvin Arhavili Adnan Kesimal çiftçinin oğulları Avni Sertan Kesimal ile Nejla ve Adem Aksoy çiftinin kızları Ayşenur Aksoy hayatlarını muhteşem bir düğünle birleştirdi. 

Hoşkadem Gökyüzü Salonu’nda düzenlenen düğün törenine Samsun'un önemli bir çok ismi katıldı. Düğünün yapılacağı salonu limuzin ile giriş yapan genç çiftin nikah şahitliğini, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve Elektrik Mühendisi Engin Ekinci yaptı.

Düzenlenen düğün törenine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kocaeli Valisi eski Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Sait Bilgiç, Sinop eski Milletvekili eski Yargıtay Başkan Yardımcısı ve eski Samsun Bafra Cumhuriyet Savcısı Hukukçu Özer Gürbüz, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz telgraf gönderdi. 

Düğüne Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Sinop eski Milletvekili Prof.Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Atakum Belediye Başkanı Avukat Cemil Deveci, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Meclis Üyesi Murat Talu, Samsun İlkadım Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Samsun Mehmet Akif Okulu Müdürü Mehmet Güler, Samsun İl Emniyet Müdür Yardımcısı Faruk Demir ve ailesi katılarak damat ve geline hediyelerini takdim etti. 

TEŞEKKÜR MESAJI İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN
 

Editör: Vitrin Haber