Sinop İl Genel Meclisi Üyesi ve AK Parti Merkez İlçe eski Başkanı Fatih Özçelik en mutlu günlerinden birini yaşadı. Fatih Özçelik'in oğlu Mehmet ile kardeşi Faruk Özçelik'in oğlu Ömer Osman düzenlenen çifte sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımını attı. 

Özçelik ailesinin Tekke köyündeki evlerinin önünde gerçekleştirilen sünnet merasimine katılan çok sayıda çocuk, birbirinden güzel gösterilerle unutulmaz anlar yaşadı. Yapılan yarışmalarda çocuklara hediyeler dağıtıldı. Alanı dolduran yüzlerce vatandaşa çeşitli ikramların yapıldığı merasimde Mehmet ve Ömer Osman'a ilk hediyesini AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ile AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun takdim etti. 

Erkekliğe ilk adımını atan Mehmet'in anne ve babası Fatih ve Tuğba Özçelik çifti ile Ömer Osman'ın anne ve babası Faruk ve Rabia Özçelik tebrikleri kabul etti. 

Siyasetçiler, ilçe belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, bürokratlar ve iş dünyasının önemli isimlerinin ağırlandığı sünnet merasimi yapılan dua ve renkli görüntülerle son buldu. 
Sünnet merasimine Vitrinhaber kurucusu Gazeteci Serhat Özşahin ile gazetemiz İmtiyaz Sahibi Fatima Özşahin'de katıldı.

Editör: Vitrin Haber