10 yıldır birlikte olduğu sevgilisine evlenme teklif etmek isteyen Ramazan Açucuoğlu (28), günler öncesinden bu özel gün için hazırlık yaptı. 12.12.12’nin özel bir tarih olması nedeniyle bugünü seçen Açucuoğlu, sevgilisi için dev bir pankart yaptırıp, özel bir organizasyon düzenledi. Taksim’e gelen genç, meydandaki Atatürk Anıtı’na “Tarih tekerrür etmeyecek. Ömrümün sahibi benimle evlenir misin?” yazılı dev bir pankart astı. Ailesi ve arkadaşlarıyla sürprizi hazırlayan genç, davul, zurna, gitar ve kemanı da eksik etmedi.
Tüm hazırlıklarını yaptıktan sonra da kız arkadaşı Filiz Canyurt’u (24) arayıp, “Birileriyle kavga ettim, acil Taksim Meydanı’na gel” dedi. Çılgın genç daha sonra sevgilisini beklemeye başladı. Sevgilisini görünce de hemen yanına koştu. Elinden tuttuğu sevgilisini anıtın önüne getirdi. Pankartı gören genç kız, büyük şaşkınlık içinde sevgilisine sarıldı. Ardından da gencin arkadaşları konfeti patlatıp, meşale yaktı. Şaşkına dönen sevgilisinin önünde eğilen Ramazan Açucuoğlu, çıkardığı tek taş yüzüğü sevgilisine uzatarak, “Tarih tekerrür etmeyecek. Ömrümün sahibi benimle evlenir misin?” dedi. Genç kız ise “Evet” diyerek teklifi kabul etti.

Kalp şeklindeki dilek fenerini gökyüzüne bırakan çılgın aşık, “Aşkımı çok seviyorum. 10 yıldır beraberiz. Çocukluk aşkım. En sonunda evleneceğiz. Çok mutluyuz” dedi.
Filiz Canyurt ise, “Onu çok seviyorum. Benim için çok büyük bir sürpriz oldu. Bana birileriyle kavga ettiğini söyleyip, çabuk meydana gel” dedi diye konuştu.
Sürpriz evlenme teklifi için 5 bin lira harcadığı öğrenilen Ramazan Açucuoğlu, kız arkadaşı ile bir süredir kavgalı olduklarını ve sürprizle birlikte barıştıklarını belirterek, 5 ay sonra evleneceklerini söyledi.

Öte yandan Dünya Bingöllüler Günü’nü Taksim’de kutlayan bir grup Bingöllü genç de sürpriz evlenme teklifi yapan gence destek verdi. Meydandan geçen çiftler ise duygusal anlar yaşadı. 22 yıllık evli olan Sarıyer çifti de aynı şekilde evlendiklerini belirterek,” Bizim de evlenme teklifimiz Taksim’de oldu. Kaza yapınca tanıştık ve evlendik. Çok duygusal, eski günleri hatırladık” dedi.
Editör: Vitrin Haber