Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül'ün oğlu Bora Ergül düzenlenen görkemli bir nikah merasimiyle, hayatını Zerrin Çetin ile birleştirdi. 

Akliman Mesire Alanında 'kır düğünü' olarak gerçekleştirilen Bora ve Zerrin çiftinin nikah merasimine; CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz başta olmak üzere Sinop ve çevre illerden iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri, belediye başkanları, bürokratlar, STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.  Alana alkışlar ile giren genç çiftin nikahı ise Belediye Başkanı Baki Ergül tarafından kıyıldı. Nikah için platforma gelen Belediye Nikah 

Memuru Mustafa Turan, nikahı kıymak için Başkan Ergül'ü anons sürpriz yaptı. Teklifi kabul eden Başkan Ergül, heyecanını yenmek için platforma Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek ile birlikte geldi. İlk konuşmayı yapan Başkan Şimşek, genç çifte mutluluklar diledi. 

Şimşek, genç çifte Atatürkçü Laik çocuklar yetiştirmeyi dileyerek; "Bakabildiğiniz ve dilediğiniz kadar çocuk yapın" dedi. 

Nikah Memurunun cübbesini giyen ve daha sonra da konuşma yapan Başkan Ergül, kendi çocuğunun nikahını kıymanın, diğer nikahlardan daha zor olduğunu söyledi. Baki Ergül; "Esasında ben bu akşam nikah kıymak istememiştim. Biraz sonra da çok sevdiğim bir kardeşimizin nikahına gideceğim. O nikahlar çok kolay ve keyifli oluyor da, kendinden birinin nikahı olunca zor oluyor. Onun için nikah memuru arkadaşıma 'sen kıy' dedim. O da bana bu nikahı benim kıymamı isteyince bu iş bana düştü. Sayın başkanım Muzaffer Şimşek benim heyecanımı yatıştırdı, vesileyle nikaha başlamış oluyoruz. Heyecanım yatıştı, duygulanmadan kıyabilirim diye düşünüyorum" dedi.

Başkan Ergül daha sonra şahitler huzurunda alkışlarla oğlunun ve gelinin nikahını kıydı. Nikah cüzdanı Baki Ergül'ün daveti üzerine eski 

ve özel dostları Ömer Özer ve Şakir Özen tarafından genç çifte takdim edildi. 

Nikah merasimi ardından genç çift ilk dansını yaptı. Davetlilere yemek ikramında bulunulması ardından pasta kesimi ve takı merasimi gerçekleştirildi. Program gecenin geç saatlerine kadar devam etti. Çetin ve Ergül aileleri düğün bitiminde tebrikleri kabul etti. 


 
Editör: Vitrin Haber